Nautika opšta... > Turističke reportaže
.
LSI:
--- Citat: srsa 19, 10, 2017, 18:47:54 posle podne ---Прихватам Лазо са задовољством, а и ја сам дужан једну туру (не само једну) за оно из Титела. Него што се тиче гледања чамца са прозора куће, волео бих да га и ја гледам, макар као и ти твој бивши, ал не бива никако. Још мало (година и по) па ће пензија а онда ваљда и нека лађа достојна моје жеље. a0335
--- Kraj citata ---
Него, знаш шта је ново?
Ја, опет, гледам чамац кроз прозор!
Наместио сам приколицу тако да се кроз прозор види чамац привезан уз понтон.
Само... није баш сваког дана. Него кад одем у Сланкамен, па преноћим. Е онда се науживам и за оне дане кад из Земуна, склопљеним очима, гледам како се чамац љуљушка на таласима.
srsa:
clap clap clap ok Да знаш да завидим. ffff 114
MiletaStamat:
Djošo u isto vreme ćemo izgleda u penziju. Držim te onda za reč, da ćeš nabaviti čamac i otisnuti se sa nama na reku. 6589
srsa:
Страјо, то сматрај за сигурно. 114
LSI:
--- Citat: da se čovek pita 20, 10, 2017, 09:32:50 pre podne ---Djošo u isto vreme ćemo izgleda u penziju. Držim te onda za reč, da ćeš nabaviti čamac i otisnuti se sa nama na reku. 6589
--- Kraj citata ---
oops
Какво је ово време, каква је то неправда - деца иду у пензију! kuku
А ми - у далеко одмаклој младости grandpa - још морамо да гулимо до пензије...
Него, ми се расписали, покварићемо човеку тему. Хајдемо ми да радимо, колико је коме још остало до пензије, и да чекамо да нас Зокс обрадује причом о томе шта то планира, какав чамац?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju