Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav

<< < (6/6)

hbojan:
Sve su to slatke muke zarad zadovoljstva :)   A tek koje su muke platiti porez na prenos apsolutnih prava kako bi registrovao čamac. To bolje da neznate  ha  ha  ha imbecilijada u opštini i poreskoj upravi.

LSI:
Бојане, тешко је наћи праве речи кад човек види колико је труда уложено и какав је коначни резултат.
Честитам!
Желим вам све најбоље.

А што се тиче места за ову тему, имате на форуму део који се бави мајсторијама и рестаурацијама. Мада, вама сад то дуго неће бити потребно јер сте овај посао одрадили баш онако како треба.

MoravskiLubenicar:
Dobrodošao! 114 Svaka čast na trudu i rezultatu!  clap A clap sad pitanje: kakav je prolaz izmedju ada kod Pupinovog mosta? Može li tu da prodje gaz od 60 cm? Dolazim u ponedeljak pa bih tu da svratim pre odlaska na Belegiš ali ne znam da li je dovoljno duboko da se tu prodje , Hvala za odgovor.

Bakara:
Mislim da je pri ovom vodostaju prolaz negde oko 1m dubine, nije više sigurno. Ako ulazite, budite pažljivi, a čim uđete imaćete dubinu od 5-7m uz levu obalu Dunavca. Pozdrav!

MiletaStamat:
Ja danas bio gore sa Istrankom, ušao iz pravca Pupinovog mosta, pitao neke pecaroše, kažu da je tu okej dubina, išao do vrha, kažu da se i tamo može izaći mada je malo pliće, nisam probao vratio se opet i izašao prema mostu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju