E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Meteor 380

<< < (2/15) > >>

Zoran T:
Ajd ovako...svaki propeler pored toga sto gura napred ima i tenziju da uranja u vodu...takva kav.ploca svijim profilom smanjuje tu tenziju zaranjanja propelera odnosno pentu "izdize" ka površini...stvara efekat spojlera na deplasmancima ili kao "kontra svanc"...podizanje pente stvara nesto drukciji pritisak na kljesta (podize ih a ne pritiska)pogotovo pri skretanju...ako je sve to kod tebe namontirano ok ne bi trebalo da ima problem...neces voziti slalom oko cunjeva...

Bakara:
 thumbup
Pun gas drzim samo na pravcu  jh

MiletaStamat:
Čitao sam o tim stabilizatorima dosta, mnogi kažu da pomažu, tako da sam i ja razmišljao da nabavim i montiram na moju Yamahu, tako ako Bakara ne bude hteo, pošto se prvi izjasnio  jh, možda bih ja uzeo od Marka, naravno ako odgovaraju za Yamahu od 8 ks 4 takta, pošto čitam da i tu ima podele zavisi koliko je motor jak, pošto za jače verovatno trebaju veći stabilizatori. Možda Marko zna za koje motore su ti što ima!?

MarkoSK90:
U principu ja sam ih vidjao samo u jednoj velicini, bez oznaka za konjazu motora. Mi smo ih drzali na tomosu 18 na katamaranu sto smo ranije imali. Manje se dizao nos. Eh, bio to lep brodic, 7x3.m... Moracu opet nesto takvu cim bude nesto novaca ponovo  25648

Bakara:
@da se covek pita
Kod Buse u Zemunu ono sto ima, cini mi se da je podela do 40 konja, i preko 40 konja, tako da se ulazimo u istu kategoriju.
Ajd', kad ih vidimo, lako cemo se dogovoriti ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju