Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Novi Sad, Karlovci, Titel, Zrenjanin, stari Slankamen, Karlovci, Novi Sad

<< < (5/7) > >>

Zoran T:
Gledano od Karlovca kao "prva obala" pristajes na donji deo "trece obale"...

zankiki:

--- Citat: ronac  26, 05, 2017, 21:07:36 posle podne ---Sta znaci leva strana,nizvodno,uzvodno,plovni put ili do backe obale? sha

--- Kraj citata ---

Au, nisam se od tebe nadao ovakvom pitanju  114
Kao što postoji samo jedna leva obala Dunava, tako ima i samo jedna leva strana ostrva...

ronac:

--- Citat: vepar  25, 05, 2017, 23:37:05 posle podne ---
--- Citat: bugi  25, 05, 2017, 20:52:24 posle podne ---Mala pomoc...gde je ta kafana kod Ajkule u Karlovcima posto planiram uzvodno

--- Kraj citata ---

Zaboravio sam lap top na brodu pa pisem sa telefona pa ne mogu da okacim sliko sa google eartha, nalazi se na ostrvu malo uzvodno od hotela Dunav i Karlovackih marina. Ostrvo sa ogromnom pescanom plazom, vredi videti. Pristaje se na nizvodnom spicu ostrva na delu gde pocinje suma, tako da se vezuje za stabla. Pristaje se sa leve strane ostrva...

--- Kraj citata ---

ronac:

--- Citat: zankiki  29, 05, 2017, 08:11:09 pre podne ---
--- Citat: ronac  26, 05, 2017, 21:07:36 posle podne ---Sta znaci leva strana,nizvodno,uzvodno,plovni put ili do backe obale? sha

--- Kraj citata ---

Au, nisam se od tebe nadao ovakvom pitanju  114
Kao što postoji samo jedna leva obala Dunava, tako ima i samo jedna leva strana ostrva...

--- Kraj citata ---
Samo me malo zbunio sa tekstom ,citao sam na mobilnom pa shvatio:"uzvodno od karlovaca leva strana ostrva ...,"moja greska  oops  114

Ljuba:
Nisi dugo plovio pa si se malo pogubio  hahaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju