E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Игор - мајстор из Новог Сад

<< < (3/4) > >>

Mornar u kanalu:
Када су градили пругу у Америци поквари им се парна машина , губици огромни долазили разни мајстори и нису могли да је поправе . Сазнају да има неки мајстор али су морали да путују кочијом 10-так дана да га довезу . После неколико минута затражи чекић од пола киле и завуче се негде испод машине и удари 3 пута чекићем , каже им да заложе и наставе рад . Е пошто је успешно отклонио квар ред је да му плате и питају колико треба , кад им рекао цифру требало је да раде 7 дана само да га исплате . Побуни се газда и рече : Мајсторе да није много па само си три пута куцнуо чекићем . Ево шта  одговори мајстор : То што сам 3 пута ударио чекићем нећу да вам наплатим , чашћавам вас али то што сам знао где да ударим то вам наплаћујем .

broker975fx:
Pa sta treba da kaze onda neurohirurg ili kardiolog kad popravi coveka, moj drugar vrhunski neurolog bre kraj sa krajem da sastavi, a grejajo je stolicu a to i dalje radi sve zarad nauke. Cudne su tu postavke ali ako vama ne smeta meni jos manje

srsa:
Наравно да је безпредметно расправљати. Лаза је платио, задовољан је услугом и ценом. А осталима нек ова цена буде један од параметара ако намеравају да ангажују наведеног мајстора.     А што се тиче вредновања рада разних профила, то је друга прича.

Amigos:
svi koji misle da je to skupo. neka pitaju svog automehanicara da dodje kod njih kuci i promeni im recimo lamelu ispod nadstresnice bez ikakvih uslova za rad. da ne spominjem sto je covek presao xx kilometara. i pri tom nije ni malo jednostavno uraditi hondu sa tri karburatora i podesiti iste da rade ravnomerno. za to je potrebno debelo iskustvo. svaka cast majstoru. da je to jednostavno i lako, svi bi to radili...

DuleN:
Ne bih da sporim sa bilo kime, ali cisto da napomenem: NAUTIKA JE SKUPA ZAJEBANCIJA...
Kada sam kupio prvi camac, bio sam svestan da ce mi cesto posecivati novcanik, pa sam vrlo brzo na to i navikao...
Sto se motora tice, posto sam kupio novog Merkjurija, evo i cenovnika njegovog servisera koji motor odrzava u garanciji:
http://www.nautec.rs/pdf/cenovnik_servisa.pdf

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju