E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Kabinas oko 5-6000 eur

<< < (2/8) > >>

MiletaStamat:
Lazo ako je čovek početnik, kaže broker da nema nešto ni vremena, malo vremena će provoditi na vodi, da mu ponudimo tvog "Labuda", Eno ga još uvek u Batajnici, ne mrda, Kako znam novog vlasnika ne verujem ni da će otići u vodu. Šteta da ode u sekundarne sirovine. Neka neko bar malo uživa sa njim. Koliko znam njemu treba samo jedna dobra penta i ima da gura, sve ostalo stoji kako si ti namestio, a i ne treba mnogo novca.

LSI:
Црни Милета!

Како ћемо продавати туђ чамац?
То би њих двојица морали да се договоре.

Сигуран сам да би му мој некадашњи чамац одговарао али овај из огласа је ипак 2 м дужи и знатно шири. Много више комфора би добио на њему.

Али била би велика разлика у цени ако би се договорио с Батрићем.

MiletaStamat:
Auuu Zorane gledam ovu Dalmatinku. Dobro izgleda. E tako sam nešto tražio ali sad mi je budžet ispražnjen. Da malo izgustiram Istranku pa kasnije možda. Nije loša Broker za drugara. Mada možda ne vole svi Pasare kao ja  6589

MiletaStamat:
Ha ha ha pa i Ćira i Batrić su se dogovarali bez tebe, možemo ja i ti sada bez Batrića. Žao mi da čamac stoji u dvorištu, voleo bih da neko plovi sa njim.

Zoran T:

--- Citat: STG  09, 05, 2017, 12:31:54 posle podne ---Pazari tog malca od 7m, na tu cifru doda 2k za Yamahu 9.9ht i eto resenja.

--- Kraj citata ---

to bi mu bila prava mera...mozda i dobije tih 12+kmh na mirnoj vodi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju