E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha8 4T- Problem sa paljenjem
Kapetan:
Ovako ... kad dodjem posle par dana i krenem da ga upalim nema sanse.. vucem poteznicu i ne javlja se...
Onda druknem spricem gorivo u karburator, kresenm dodajem rucno gas i tako minut dva... automatski saug odradi sta ima (spusti plovak) i onda radi normalno .. ugasim ga i sve ok radi tog dana...
Sutradan opet isti dril
ideje ?
maverick:
a kakva je pumpica prije prvog starta...znaš da mora biti tvrda ...znači takvi problemi su u pravilu uvijek jednostavni...nemoj da eliminiras pumpicu crijevo i spojeve na brzinu...99 posto takvih nazovi kvarova rijesavam na vodi tako sto donesem svoj rezervoar ...da bi upalio...mora iskra i mora gorivo uz uvjet strujnog kruga....cim spricas gorivo u karb...znaci da do tamo ne dodje u startu
Ljuba:
Meni se par puta gasio motor zbog položaja pumpice, slučajno je bila okrenuta na dole, dakle izlaz goriva iz pumpice ka motoru bio je niži nego ulaz.
Kapetan:
-karburator ciscen dva puta za mesec dana u potpunosti ...
-pumpica tvrda, sve kako treba ..
-crevo posle pumpice doduse ide gore dole ali je pumpica iznad rezervoara a ispod motora....
-probano sa dva rezervoara
imam dve identicne Yamahe serijski brojevi se razlikuju za 500 ... cak smo sa jedne prebacili karburator na drugu (oba karburatora ciscena) i dalje je ista situacija...
cisto da objasnim dodatno .. kada povucem poteznicu 1,2,3,4....10 puta motor se ni ne zakaslje... NI MALO .... onda spric i upali iz prve, ali onda moram da drzim jedno vremee malo jaci gas dok se sve ne smiri i onda radi ko sat...
Kapetan:
svecica,
pumpa za gorivo,
pumpica,
rezervoar
mislim da bi oni pravili problem i u toku rada ? ili ne bi ?
recimo ugasim motor , kresnem ga pola sata kasnije sve radi kako treba .. ugasim motor, kresnem sutra , onda Jovo nanovo intravenozno dosipanje goriva....
to za fals vazduh mi zvuci logicno, i meni se to cinilo .., nesto u fazonu kad se zagreje onda se malo prosiri i zadihtuje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju