E, ovako treba... > Dizajn brodova
Дрвени глисери
LSI:
--- Citat: Zox 23, 04, 2017, 14:16:31 posle podne ---Један дан са "Chris Craft Express Cruiser-ом" на реци " St. Clair" близу истоименог језера.
--- Kraj citata ---
Ала су га налицкали! Све шљашти.
MiletaStamat:
ha ha ha samo vas slušam i čitam šta pišete, pravite mi zazubice prokazujući tako lepe brodove, jer znate koliko volim nautiku. Aleksa volim i ja da gledam oglase iz zabave, smo mi milina kad vidim neki lep brod. Neki ljudi vole automobile a ja čamce. Znam ja šta bih želeo. Brodić do 7 metara, stajaća kabina, u kojoj bi se smestila kuhinjica, frižider, malo kupatilo, Wc- Plitkog gaza da mogu da pristanem gde želim. E sada druga je stvar moje materijalne mogućnosti. Zato se sada zadovoljavam da gledam i zamišljam kako bi bilo da to imam. E zato je tu sada Istranka, još malo sredjivanja pa će ona u vodu. Ploviću njom dok se ne javi neka tetka iz inostranstva i ostavi mi na poklon brodić, a pošto su te šanse samo u snovima onda: Drž se Mileta Istranke i uživaj jh
BORA-D.T.D.:
Drveni gliser ,,Zip" (Glen-L) 14'-4" (4,37m) predvidjen je za vanbrodski motor do 40KS.
Medjutim Luke Raimond iz Michigan-a malo ga je modifikovao i dosta ojacao da bi mogao ugraditi unutrasnji elektro motor od 200ks. Projektant ne podrzava takvu vrstu modifikacija ali je odao priznanje za prelep i uspesan rad.
http://boatbuilders.glen-l.com/zip-design/nggallery/zip-design/seriously-modified-zip-by-luke-raymond-ann-arbor-michigan
BORA-D.T.D.:
Izvodjenje radova
BORA-D.T.D.:
Ovako izgleda prelep i uspesan rad.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju