E, ovako treba... > Yamaha

.

<< < (2/3) > >>

petar_kozic:
Super. ;)

Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk

djbtea:
Zox pozdrav  evo malo i ja da se umesham ako si to kupio kod Buse mislim na davac i pokazivac tem.. vode, mislim da Busa nije imao loshu nameru zato shto pouzdano znam da je ako ne isti onda vrloslican motor Yamahu posedovao na predhodnom plovilu jedino ako to nije njegova prodavnica onda pardon,ali svakako to isto moze da pije vodu samo poshto si i sam rekao da je predugacak termo davac mora ce strugar da napravi kako da se izrazim ,  reducic da bude spoljni navoj duzine kao na cepu ali duze telo i  na pocetku reducira odgovarajuci navoj kao na termodavacu ali kada ga navijesh da ne prelazi duzinu sadashnjeg cepa.Moguce da ce kaciti neshto u motoru. ako sam se izrazio da me ukapirash bice mi zadovoljstvo,u svakom slucaju to ce funkcionisati veliki pozdrav

petar_kozic:
Ja o Busi imam pozitivno misljenje. Do sada sam uvek bio zadovoljan i sigurno nije postojala namera. Da ne offujemo temu. Bitno je da ima resenje i da nije skupo.
A i Zox je vidi se covek, pa to oprasta !

Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk

zankiki:
https://www.aliexpress.com/item/DC-9V-36V-Universal-Digtal-LED-Water-TEMP-Temperture-Gauge-for-Cars/1889853742.html?spm=2114.8153822.cb0001.1.UtFokJ&scm=1007.13409.76764.0&amp;pvid=000ee5d3-5a20-4e22-8b7d-204963a09f52&amp;tpp=1

djbtea:
 Zox pozdrav to je to bravo srecno 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju