E, ovako treba... > Restauracije
Princeza sredjivanje drugi krug
mesechar:
odlicno resenje
zankiki:
Bravo, bravo, pripremaš se za sezonu!
Hajde izmeri dimenzije stola, da vidim da li mi staje u box. Imam jedan (znaš i sam, često ga koristimo), ali se već raspada, a ovaj baš odlično deluje!
vepar:
75cm x 50cm su dimenzije ploce a skupi se na debljinu od 10cm, maksimalna visina ploce je 73c a ima 4 visine na koje moze da se postavi...
vepar:
Danas su stigli i duseci (sundjeri) kreveta sa dorade... Kada sam pravio nove sundjere za krevet napravio sam se pametan i nisam poslusao prodavca koju tvrdocu sundjera da uzmem, vec sam uzeo tvrdje (i skuplje). Logika mi je bila skuplje je bolje i dugotrajnije a i ja volim malo tvrdji krevet, medjutim pokazalo se da su previse tvrdi i bole me ledja kad god se probudim na brodu... Vlasnik fabrikice sundjera koga sam upoznao na ostrvu me je posavetovao da donesem sve sundjere i da ce odseci jedno 4 cm debljine i nalepiti mekani sundjer od gore, vratiti u navlake i da je to idealno resenje za krevet. To su i uradili i rezultat je fantastican, jednostavno kao pravi krevet, ma mozda i bolje! thumbup Knace sundjerana (kako je oni zovu) se zove Dapsi line i nalazi se na uglu Tekelijine i Gunduliceve ulice u Novom Sadu. Ljudi su profesionalni, tacni i bas jeftini. Imaju i svoje krojacice i materijale pa sve mozete da zavrsite na jednom mestu. Svaka im cast i jos jednom hvala za pomoc!
broker975fx:
Isti smo pacijenti:)
Istu stvar sam uradio sa sundjerom, trajace barem 150 godina. Prosle godine sam uzeo plocu od 4-5 cm memori pene, bolje je ali i dalje prilicno tvrdo. Morace skidanje sloja i stavljanje mekseg
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju