E, ovako treba... > Metalni čamci
Od virtuale do reale II
Zoran T:
Mile hvala na podrsci i ponudjenoj pomoci...kad budem svracao u NS javljam se obavezno a dolazit cu i radi nabavke materijala tako da cu se obavezno javiti...ovde si sigurno primetio da taban je taban razvrnutog V oblika ali rebrenice imaju blago zaobljenje te zbog oblika nije moguce odraditi prvo spoj limova pa ubaciti konstrukciju...za prostije oblike jeste to brze i jednostavnije ali u ovom slucaju to bi trazilo puno spoljnje konstrukcije zbog oblikovanja lima generalno komplikovano...u komercijalnoj izvedbi je puno lakse,jednostavnije,brze i bolje raditi konstrukciju bez rebara...camac radim za sebe opusteno...
Zakeralo...racunao sam i to sa kobilicnim limom (12mm) al kad mi Zeljko iz sastavio predracun za laser i materijal odustao sam bez razmisljanja...za bokove ide kutija 30*50*2.5mm...zbog spajanja kutije i konstrukcije bocnih rebara okrugla polucev mi ne odgovara...polucev bi morala da ide na oplatni lim i imao bi dva puna vara(gornja i donja strana polucevi) po celoj duzini...ovako kutija ide na konstrukciju a oplatni lim do kutije i imas jedan pun var po duzini tj lim za kutiju...
Zoran T:
kako je to proteklo...crtez zadnji i prednji deo uzvoja palube do R12
Zoran T:
uz Markovu pomoc...napravismo je
Zoran T:
i ovo parce od R12 do pramca...sprava se izdeformisala ali je izdrzala...nema vise savijanja jh kgk
milegrcki:
Obavezno svrati telefon imaš u adresaru ili na Stigao sam na početku mojih radova.Pozdrav Mile
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju