E, ovako treba... > Metalni čamci

Od virtuale do reale II

<< < (23/41) > >>

Zoran T:
Jesam Mile i hocu doci cu...planirao sam i ja pre zime da zatvorim kabinu al ne mogu...kad zavrsim varenje planiram farbanje osnovnom zastitnom pa cu posle da se preracunam sta i kako dalje...
    Lazo, trebalo bi na nekom srednjem deplasmanu(1.5t),bilo sta od penti sto daje 9.9ks na osovini propelera sa 2/3 ili 3/4 gasa obezbedi brzinu od 10-11.5 kmh...talas bi trebao da se formira tek negde oko ili posle 7km/h...tu je negde na samoj granici za neki HT ili "obican"sa standard ili teretnom... bi ce za probu yamaha 9.9 2t sa teretnom dual trust propelom i standard pa ce mo probati...razmisljao sam kanije i o dizelu konkretno 9.9 dmb-u ali cela krma nije uopste za stabilni motor a ne prepravlja mi se...krma je dizajnirana za vanbrodski od samog pocetka,ipak je to jednostavnije...

milegrcki:
Očekujem tvoja dolazak.Pratim tvoj rad od samog početka nevolim mnogo da komentarišem tvoj rad dovoljno govori.To su slatke muke,ko nije radio nezna kakav je to osećaj zadovoljstva stvaranja nečega što ostavljaš za sobom.Polovinom maja punim 74 godine, ali ništa mi nije teško da radim što se gradnje tiče.Želim ti što više lepih dana u toku zime.

Zoran T:
Sutra okretanje korita...ko je toplo obucen a prolazi kroz krnjacu moze da svrati...bi ce nesto i za cackalicu... thumbup

DuleN:
Aj, nek je sa srecom..

zankiki:
Za čačkalicu sam spreman da idem kući sa posla rutom Novi Sad sever - Krnjača- Novi Sad jug   ha ha ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju