Nautika opšta... > EKOLOGIJA

.

<< < (17/24) > >>

zankiki:

--- Citat: Zox  10, 10, 2018, 21:04:56 posle podne ---
--- Citat: zankiki  10, 10, 2018, 08:56:37 pre podne ---Zox, ti si najpametniji čovek čije sam postove imao prilike da čitam.
Mogu samo do neba da ti se zahvalim što deliš sa nama svoje mudrosti, i obogaćuješ nas svojim postovima!

--- Kraj citata ---

:)

Ццц...
Батице тема је екологија, а не сатире и афоризми изречени на мој рачун с твоје стране у разноразним темама, првобитно кроз иронију, а сада последњим коментаром и кроз њен појачани облик -сарказам.
Ове јефтине "форе" ме не дотичу, јер презентују  "Пишчеве аутобиографске записе".

--- Kraj citata ---

Ma samo sam hteo reći da smaraš, a ti opet sastav napisao  ha ha ha

LSI:
Ове слике су страшне али мени се чини да сам прошле године прочитао да се планира исушивање Завојског језера ради неких радова на електроенергетском систему или на систему бране - не сећам се више тачно.
Ако сам у праву, можда можемо очекивати да се ситуација врати у првобитно стање.

А што се тиче минихидроелектрана, већ сам раније говорио да то сматрам директним ударом на животну средину и да за одлуке којима се одобравају такви радови не постоји оправдање.

Нажалост, они који доносе одлуке делују ми аутистично и као да за њих не постоје упозорења, докази, захтеви, све оно што струка и наука може да пружи.

Чини ми се: црно нам се пише!

Drivee:
U srbiji kada se napravi elektrna na UGALJ, ne valja, jer zagadjuje a i trosi ugalj, kada se napravi hidroelektrana, koja ne zagadjuje nista, opet ne valja...ako se postave solarni paneli po livadi, onda ce da kazu kako nema trave i ne moze da se seta, a bas tu smo igrali fudbal nekada. Unistise livadu.

Zoran T:
Pre jedno 20tak god malo smo kampovali i kao pecali na tom prelepom Zavojnom jezeru...secam se da su nam ribocuvari govorili da ne bacamo vestacku(onu iz kese) primamu zbog zagadjenja vode jer to jezero je navodno akumulacija za vodosnabdevanje pirota i okoline...sta ce sad da piju ako nema jezera???

Drivee:
Sto znaci, da je jezero vestacki stvoreno. Covek stvorio - covek i unistio!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju