Nautika opšta... > EKOLOGIJA

.

<< < (15/24) > >>

vepar:
Turci smrdljvi, eto ko. I to zato sto ovde nema efikasne represije. A ista ta stoka negde u zapadnoj evropi je fina i kultivisana, naravno samo zbog kazni!

MiletaStamat:
Najcrnje mi je ovo, očiste sa jedne strane propusta pa ponovo vrate u reku s druge strane mosta. Kao ono pomeram gomilu kamena sa jednog mesta na drugo, pa ponovo vraćaj na prvo. Umesto da to odnesu negde na reciklažu. Totalna besmislica i glupost.

zankiki:
Zox, ti si najpametniji čovek čije sam postove imao prilike da čitam.
Mogu samo do neba da ti se zahvalim što deliš sa nama svoje mudrosti, i obogaćuješ nas svojim postovima!

Kolibri:
Видео са каналом доказује претпоставку у вези IQ. Мислио сам да није у вези, али ипак јесте. Тотално лудило. Можда би требало да им се нацрта, да је пет пластика тражена роба која има своју цену. Подсетило ме на филм Човек који је хтео да буде краљ, онај део кад се све шаљу комшији низводно.

Drivee:

--- Citat: LSI  09, 10, 2018, 21:58:11 posle podne ---Колико ја видим, вас двојица сте на истој страни али ствари гледате из различитих углова.

Ја не бих рекао да се ту ради о коефициенту интелигенције. Пре о генетском коду. Једноставно, такви смо. И ако нас држава принудом не утера у ред, такви ћемо и остати.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Ja bih rekao ovo: Tako su nas vaspitali! nema to veze sa genetikom vec o vaspitavanju. Sta tata i mama rade, to radis i ti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju