Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Какав смо ми то народ?
LSI:
Гледам јутрос огласе и наиђем на један занимљив.
Човек нуди на продају - пловидбену дозволу! Пише тамо још и: "Као ново, замена могућа"! kuku
И сад се ја питам шта је било прво: пиле или јаје? sha
Да ли је држава покварила људе или су људи покварили државу? sha
Одавно већ говорим да ово што имамо није држава али са оваквим људима, како је и могуће имати државу? no125
Како неко може да продаје пловидбену дозволу?
Да ли је неко пробао да прода саобраћајну дозволу свог аутомобила? Јер то је исто. Имаш ауто (или немаш; слупан је, призната тотална штета али саобраћајна као нова) и одлучиш да је продаш неком да би он с њом регистровао свој ауто који је можда и украден!?
Овде је заиста Бог рекао: "Лаку ноћ."
56568
ronac:
E ljudi moji,tako je to kada nam je drzava ometena u razvoju,a imamo politicare sa posebnim potrebama. 56568
MiletaStamat:
Ako je oglas postavljen skoro, Tj, za vreme haosa koji je napravio led, sve je jasno. Čoveku otišao čamac, potonuo ili ga razlupao led. nema popravke, ostala mu kući samo plovidbena dozvola. Pa verovatno kaže ajde da bar nešto ućarim. Prodaću onom ko nema legalan čamac. Vidite da je čovek dobar hoće barem nekom da pomogne da legalizuje čamac jh 6589
Kapetan:
--- Citat: Zox 08, 02, 2017, 12:46:21 posle podne ---А, могуће је и да су наутичари посевна сорта људи... Не знам, јер не познам их нешто много,
али ако је тако, то је збиља лепо. :)
--- Kraj citata ---
svi koji su u nautici resii su u jednom momentu da pobegnu iz "drustva"... tako da ...
srsa:
--- Citat: Kapetan 08, 02, 2017, 22:28:05 posle podne ---
--- Citat: Zox 08, 02, 2017, 12:46:21 posle podne ---А, могуће је и да су наутичари посевна сорта људи... Не знам, јер не познам их нешто много,
али ако је тако, то је збиља лепо. :)
--- Kraj citata ---
svi koji su u nautici resii su u jednom momentu da pobegnu iz "drustva"... tako da ...
--- Kraj citata ---
Е ал нам је друштво..... kuku kuku kuku 7645218764198
Једино што ваља ffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju