Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - sutra

<< < (3/4) > >>

Misha D:
da, dobra su vam nagađanja: dolazi delegacija investitora da pregovara o ulaganjima u taj deo Srbije, ali nisu Arapi

DuleN:
Ako je ovo neki idejni projekat, na osnovu koga dolaze investitori, onda ga je radio neko ko u opste ne poznaje reku.
Da je ovo projekat za neko jezero, rekao bih OK. Ali ovde se radi o reci, ciji vodostaj vrira nekoliko metara, pa ne vidim kako se ovako nesto moze napraviti....

LSI:
Дуле, и на другим местима постоје разлике у висинама водостаја, постоје разлике између плима и осека... То је технички проблем који је решив.

Можда Занкики воли више осећај нетакнуте природе - и ја то волим али како се решити наших лоших навика да бацамо све и свашта где стигнемо?

Од тог смећа на све стране ми је мука и зато сам спреман да "дивљину" заменим лепо уређеним простором који би, самим својим уређењем терао људе да се двапут окрену око себе и погледају где је наближа канта за смеће. Знате ви сви, врло добро, како наши "Балканци" у једном дану науче шта је чистоћа, уредност и чување околине, чим пређу у Мађарску и стигну у Аустрију или Словенију. Истог тренутка постану Европејци.

Mornar u kanalu:
Ово на слици је нека безвезна марина јер не видим ни један јарбол а изгледа да је доста плитко и уско .

Misha D:
pleonazam: jarbol i Dunav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju