Ribolov > Tehnike ribolova
Ona ce meni!!
deda:
Interesantno je da sam sutradan po postavljanju slike utvrdio da mi je led otkinuo nosac sonara!! stri Nista strasno , ima lepka! A i mogu da gnjurim jos uvek!! ha
LSI:
Плашим се да сам касно видео ову Дедину последњу (не дао Бог) поруку.
Да се надовежем на своју претходну поруку.
Кад лађар-пецарош, после дуге и успешне предигре, доведе жену до тога да она, на крају живаца, одобри куповину још једне играчке, никако (али баш никако!) не сме да дозволи да она сазна да је играчка због његове немарности, оштећена или покварена!
Јер, ако то дозволи, прети опасност да брачна другарица много теже поново доспе до стања у коме ће му дозволити набавку неке нове играчке.
Зато бих Деди пријатељски саветовао да у тишини отклони последице свог пропуста, а кад госпођа Баба једног дана сазна (а сазнаће, јер оне увек све сазнају, посебно поред нас оваквих какви смо), онда треба осути дрвље и камење на неспособну власт, госпођу Шојићку и на климатске промене (на ово последње се у последње време сви жале и на то донекле и може да се утиче, за разлику од наших власти).
Sent from my P9000 using Tapatalk
Kapetan:
--- Citat: deda 22, 01, 2017, 22:10:53 posle podne ---A i mogu da gnjurim jos uvek!! ha
--- Kraj citata ---
nagnjurace tebe baba, kad cuje sta si okacio ! hi
LSI:
Aко се буде придржавао мојих савета, можда се и извуче.
Савети су проверени у пракси и резултат великог искуства.
Sent from my P9000 using Tapatalk
Ljuba:
Kad smo kod sonara, meni pacov sad pre neki dan ušao na brod i pojeo pola kabla od sonara! Može li on da se nastavi/okrpi, rekao bih da je koaksijalni kabl ali puno manjeg promera od klasičnog?
Inače, odmah sam postavio pacolovku + lepak i osigurao tendu bolje, bila na jednom mestu odškrinuta i tu je ušao/izašao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju