Ribolov > Tehnike ribolova

Ona ce meni!!

(1/3) > >>

deda:
To ceka babu naleto!!

LSI:
Аух! То је тај фини човек! Јадна жена!

Деда, неће бити потребне тако драстичне мере. Ево, свечано обећавам, нећу ја попецати баш све рибе. Остаће нешто и за остале, чак и оне без сонара.

srsa:
Ако ће ти бити лакше Деда, сви ми имамо по једну такву кући.  kuku

LSI:
Да се не би ишло на тако драстичне ствари као што је Деда навео, треба имати на уму следеће:

Као и у свакој љубавној причи, и у браку између лађара-пецароша и његове супруге најважнија је предигра.

Предигра мора ићи полако, пажљиво, у право време, на правим местима и мора трајати дуго! Понекад и толико дуго да брачној другарици све преседне. И чамац и пецаљке и машинице, торбе, кутије...

Кад све то почне да јој излази на уши, с њених узаврелих усана отеће се крик одобравања.

После тог крика, следи брза завршница - у најкраћем року треба отићи и купити жељену ствар, док се брачна другарица није предомислила!
(Напомена: жене су врло лабилна створења и за час се предомисле!)

Искуство овог  grandpa каже следеће: воле оне кад ми цупкамо око њих и кад се увијамо као црви. То их узбуђује и даје им потврду важности и значаја. А тад су најрањивије.

А кад једном купите то што сте наумили - касно је за кајање.
 
Драге другарице то добро знају али ипак ће често ће искористити прилику да тужно, резигнирано уздахну, да кажу како су жртве тог несносног брака, како су биле изманипулисане и још гомилу таквих жалопојки можемо чути. Али ми смо истерали своје, добили шта смо хтели и само треба да смислимо шта је следеће...

Дакле, нема потребе за драстичним мерама.

Да бисте добили дозволу за то што сте наумили, поред горе датог упутства, добро је ствар зачинити дозом сентименталности која се буди у свакој брачној другарици ако јој на јасан начин покажете да сте још на нивоу неког мало старијег пубертетлије и да немате намеру да одрастете, да ћете умрети ако не добијете нову играчку. Оне су увек спремне да вам удовоље, надајући се да ћете једног дана ипак одрасти и сазрети. А дотле... Ихај! Свашта ћете још купити уз благослов драге брачне другарице.

Željoni:
Ovo je  ustvari maskirana Baba , Deda je onaj što divani sa šaranima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju