Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama
Држачи штапова са "самоокидањем" - сами контрирају
LSI:
Моји Кинези послали још један артикал. Ради се о потпуно споредном детаљу без ког се итекако може али мени се учинило да би могло бити занимљиво.
Знате оно кад пакујете штапове по завршетку пецања, кад не знате где да закачите удицу?
Неко је закачи за карику, неко за нисач карике, неко за преклопник, неко за плуту (ЕВА)...
Е, ово што су ми Кинези испоручили служи за то да се приложеним гумицама причврсти уз тело штапа и да се за пластику закачи удица.
Ево на сликама да видите како су они то спаковали и испоручили, а све за мање од три евра.
Sent from my P9000 using Tapatalk
oblak:
--- Citat: LSI 08, 03, 2017, 18:07:40 posle podne ---Самоокидајући на даљински? Како ми је то промакло?
Е, да сам их видео, одмах бих их купио.
Пих, поквари ми човек задовољство.
Шта сад да радим с овим мојим самоокидајућим, без даљинца?
Како сам себи дозволио да у XXI веку купим тако застарелу направу?
Ех тај даљинац...
--- Kraj citata ---
Ajde Lazo objasni sta je samookidajuce na ovim nosacima? Plus ovo su nosaci za pecanje sa kajaka, za camac je ovo laka kategorija, nece opstati 7 dana
LSI:
Облаче, из Кине сам поручио две врсте држача.
На самом почетку теме дате су слике металних држача с опругама. Кад риба загризе и повуче најлон, активирају се опруге и носачи "контрирају".
Друга врста носача, пластични, црни, могу се монтирати на кајак али и на било које друго пловило, на бок или на оградицу/рукохват.
Можда је требало да о њима пишем у другој, одвојеној теми, да не збуњујем људе али обзиром да сам све поручио заједно, било ми је некако природно да причу о самоокидајућим носачима наставим причом и о осталим порученим артиклима.
oblak:
--- Citat: LSI 16, 03, 2017, 22:09:33 posle podne ---Облаче, из Кине сам поручио две врсте држача.
На самом почетку теме дате су слике металних држача с опругама. Кад риба загризе и повуче најлон, активирају се опруге и носачи "контрирају".
Друга врста носача, пластични, црни, могу се монтирати на кајак али и на било које друго пловило, на бок или на оградицу/рукохват.
Можда је требало да о њима пишем у другој, одвојеној теми, да не збињујем људе али обзиром да сам све поручио заједно, било ми је некако природно да причу о самоокидајућим носачима наставим причом и о осталим порученим артиклима.
--- Kraj citata ---
Ok izvini, nisam skontao :)
LSI:
Облаче, нема потребе за извињењем. Заиста, ако се не погледа сам почетак теме, наслов може да заведе и збуни оног ко чита. Нисам мислио на то.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju