Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama

Држачи штапова са "самоокидањем" - сами контрирају

<< < (4/8) > >>

LSI:
Сад сам отворио пакет а у њему...

Видите на слици, у средини при дну, кесицу и неке мале комадиће пластике. То су они кроз које се провуче најлон па се у њих удене и причврсти пловак. Што би рекао неко: граничници. Или се то можда друкчије зове, знаће то ови прави пецароши, а ми аматери снаћи ћемо се и без да знамо како се то зове.

Е, да се вратим теми.
У пакету је стигло 15 пловака а у кесици само 9 тих - како год се звали - пластичних делова.

Штеде Кинези, неће да загађују природну средину.

Sent from my P9000 using Tapatalk

STG:
Pre 20ak (verovatno i vise godina) mi rekose da se granicnik naziva buzirom, e sad...

LSI:
Бужирима се називају она пластична црева која служе за изолације каблова. Има их у различитим облицима. Постоје и они тзв. термоскупљајући.

Кад се сад сетим да сам као мали свлачио пластичну изолацију с електричних каблова да бих направио тај граничник за пловак... па можемо то назвати и бужиром. Али ово што сам ја добио, мени не личи на бужире које сам виђао. Чак су и Кинези написали само: "гумице".

Али да ли су гумице, да ли бужири или граничници, важно је да знамо чему служе.
Ипак, мени је од свега најневероватније да из Кине, у Земун, стигне пошиљка и да то кошта све укупно 3,3 евра!

Колико то заиста вреди, као што рекох, видећу кад закачим на најлон и забацим. На крају, увек ми остаје да кажем: - Нема више рибе као што је некад било!

LSI:
Стигли данас и пластични држачи штапова за чамац. Причвршћују се на бок или на прохромску оградицу на боку чамца. Цена око 11€ по комаду. Стигла два. Сад ћу да их усликам и да поставим слике.

Sent from my P9000 using Tapatalk

mladjo:
Lepo sve to izgleda,a ijeftino.Mene interesuje zasto niste kupili one samookidajuce na daljinski.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju