Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama 2017

<< < (20/84) > >>

STG:

--- Citat: broker975fx  13, 01, 2017, 19:11:04 posle podne ---Ja procitao da je tezak oko 400t, da ima pojacan pramac, izgleda da led lomi cistom silom,masom i snagom. Niko ne spominje onu sofisticiranu enigmu u pramcu.

--- Kraj citata ---
Bravo, bravo!
Sad videh gresku, veliko izvinjenje, nema to veze sa njegovom tezinom ha

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  13, 01, 2017, 19:18:58 posle podne ---Memedovic, Sasvim prirodno

--- Kraj citata ---

Ovaj snimak sam pre neki dan trazio ali nisam uspeo da ga nadjem, sto pise da video nije dostupan,jel to samo ja ne vidim ili svi,nije memedovic naivan:)

Kapetan:
dostupan je video, sve ok ? bas gledma na sajtu ..

neptun:

--- Citat: deda  13, 01, 2017, 15:00:13 posle podne ---Veliki strucnjaci iz grada poslali Topolu da razbija led u rukavcu kod hotela Jugoslavija!!!! Jedva smo ih zaustavili da ne naprave haos!! Sav led iz glavnog toka bi se tu sjurio! Strucno. nema sta!!!

--- Kraj citata ---
Koji kreteni.pa to znaci da oni nemaju pojma sta rade. U stvari ,verovatno je najbolje  da ne rade nista. Led u bg stoji ne mrda.sante su dosa debele i kad krenu polomice ono na sa naidju.posto u bg sve stoji danima ,sta biva sa ledom koji stize iz dela uzvodno od bg,posto vidim na slikama da po negde led ide?

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  13, 01, 2017, 20:20:26 posle podne ---dostupan je video, sve ok ? bas gledma na sajtu ..

--- Kraj citata ---

Da ne nije mi dostupan preko mob a na kompu radi - sve u svemu poucno i aktuelno ponovo odgledati a i svidja mi se Memedovicev zakljucak to je bilo 2012

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju