Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama 2017
LSI:
--- Citat: Bećar 20, 01, 2017, 13:00:23 posle podne ---
Otvorio sam im rupu u ledu da imaju da piju vodu.Potegli su po tri-četri dooooobra gutljaja.Dok im ne smrzne antifriz jh
--- Kraj citata ---
Е, јесте лепа слика! Браво, мајсторе! clap hi
Ljuba:
LED NA DUNAVU DEBEO ČETIRI METRA Papreno plaćamo Mađare jer su naši ledolomci HAVARISANI I POKRADENI
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/led-na-dunavu-debeo-cetiri-metra-papreno-placamo-madare-jer-su-nasi-ledolomci/s3qzzdt
LSI:
Ево шта каже уважени господин министар:
Nedimović: Država nije kriva
- Krivac se trenutno ne može tražiti u državi zato što je u poslednjih 50 godina posla za ledolomce bilo svega tri ili četiri puta. Kasnije je došlo do raskida ugovora sa "Heroj Pinkijem" i niko nije mogao naslutiti da će oni biti potrebni, odnosno da će morati biti kupljeni jer se to može uslužno raditi – izjavio je Nedimović.
После такве изјаве, мене би било срамота да се појавим на улици, а камо ли да будем министар.
Не бих даље коментарисао. Уважени је све сам рекао. И о себи и о влади и о држави.
56568
emissary:
"Osveta mediokriteta"
hmmm... blago rečeno mediokriteti, pre bih rekao alergeni! Inače sam alergičan na glupost i bezobrazluk u kombinaciji.
Kapetan:
Drzava to smo mi ... nemojte da se lazemo ..
50% camaca u rukavcu mogu 4oro nas na krkace da iznese,
onog dana , u Zemunu, izvukasmo nas 4oro camac sa leda i to sa keja visokog sigurno 2 metra i ostavismo na trotoaru .. na dva konopca..
a kamoli na rampui kojih u zemunu ima svaki 100 metara .., na rampi moze i jedan covek sam .. .. pa je najvise takvih camaca i stradalo ...
Svi tezi camci su mogli lepo da se sjure u govnaru uvezu se u obalu cim su culi za mogucnost leda.. i tu da prodje sve kako treba.. I na smenu svaku noc neko cuva i nadgleda camce.. nisu morali ni u marine da odu ..
Splavovi se mogu OSIGURATI ..... i tako umanjena steta ..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju