Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama 2017

<< < (65/84) > >>

LSI:

--- Citat: Bećar  20, 01, 2017, 13:00:23 posle podne ---
Otvorio sam im rupu u ledu da imaju da piju vodu.Potegli su po tri-četri dooooobra gutljaja.Dok im ne smrzne antifriz  jh

--- Kraj citata ---

Е, јесте лепа слика! Браво, мајсторе!   clap hi

Ljuba:
LED NA DUNAVU DEBEO ČETIRI METRA Papreno plaćamo Mađare jer su naši ledolomci HAVARISANI I POKRADENI

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/led-na-dunavu-debeo-cetiri-metra-papreno-placamo-madare-jer-su-nasi-ledolomci/s3qzzdt

LSI:
Ево шта каже уважени господин министар:

Nedimović: Država nije kriva

- Krivac se trenutno ne može tražiti u državi zato što je u poslednjih 50 godina posla za ledolomce bilo svega tri ili četiri puta. Kasnije je došlo do raskida ugovora sa "Heroj Pinkijem" i niko nije mogao naslutiti da će oni biti potrebni, odnosno da će morati biti kupljeni jer se to može uslužno raditi – izjavio je Nedimović.

После такве изјаве, мене би било срамота да се појавим на улици, а камо ли да будем министар.
Не бих даље коментарисао. Уважени је све сам рекао. И о себи и о влади и о држави.
 56568

emissary:
"Osveta mediokriteta"

hmmm... blago rečeno mediokriteti, pre bih rekao alergeni! Inače sam alergičan na glupost i bezobrazluk u kombinaciji.

Kapetan:
Drzava to smo mi ... nemojte da se lazemo ..
50% camaca u rukavcu mogu 4oro nas na krkace da iznese,
onog dana , u Zemunu,  izvukasmo nas 4oro camac sa leda i to sa keja visokog sigurno 2 metra i ostavismo na trotoaru  .. na dva konopca..
a kamoli na rampui kojih u zemunu ima svaki 100 metara .., na rampi moze i jedan covek sam .. .. pa je najvise takvih camaca i stradalo ...

Svi tezi camci su mogli lepo da se sjure u govnaru uvezu se u obalu cim su culi za mogucnost leda.. i tu da prodje sve kako treba.. I na smenu svaku noc neko cuva i nadgleda camce.. nisu morali ni u marine da odu ..

Splavovi se mogu OSIGURATI ..... i tako umanjena steta ..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju