Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama 2017
zankiki:
Novi Sad
jutros
popodne
zankiki:
Naš kolega Dare napravio panoramu na dorćolu... Tačno se vidi kraj čepa
deda:
--- Citat: neptun 15, 01, 2017, 17:01:46 posle podne ---
--- Citat: da se čovek pita 15, 01, 2017, 10:13:25 pre podne ---Sve se ovde vrti oko para, i dobre organizacije, Nema para, ima ih. Lično mislim da para ima ali su nepravilno rasporedjene. Da su pravilno rasporedjene imali bi i ledolomce, normalne marine, pa i očišćene puteve, prohodnost do svakog sela, Ne bi oslikavali vozove, pišali uz vetar i uvek bili u problemu.
--- Kraj citata ---
Sve se slazem.
Bio sam juce i prekjuce na dunavu.kako je moguce da nadlezni nisu zabranili da rade splavovi i jos proslava nove godine, u ovakvim uslovima.tu je moglo da dodje do ozbiljne nesrece.mediji skoro nista o ovom sa ledom ne pricaju.nesto okolisaju i niko da snimi polomljene marine i brodove i da pitaju nekog vlasnika matine ili camca sta misli. Oni pustili neku zenu da preti kaznjavanjem...a odgovornost za nerad ledolomaca na vreme niko ne pominje. Zasto nisu poslali one dizalice dan ranije da vade brodove,nego sad kad su svi izlomljeni. Inace sad kad sam video gde su ledolomci lomili led,skoro sam siguran da su oni krivi za ulazak leda u dunavac.
--- Kraj citata ---
Dizalice su angazovali vlasnici splavova i marina!! Grad sa time nema nista! Inace , vadjenje camca dizalicom kosta 200 eura!!
Misha D:
bova sa spica Lida pobegla od leda u mirniji deo
mossi:
APATIN - Dunav danas:
Metar gore, pola dole - u Marini:
Ploča je stabilna i ne cepa se, led je i dalje 10+cm
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju