Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama 2017

<< < (22/84) > >>

broker975fx:
Sad sam se  vratio, situacija na mojoj marini je da su pontoni ispred mene isprevrtali, kada sam stigao sve je vec stalo. Zatekla me scena gde mi je brod poprilicno nakrivljen, mada sam vrlo brzo shvatio da su kanapi pretegli i cim su iseceni brod se vratio u normalnu poziciju. Sad sam prevezao pramac za sigurnije mesto ali me brine krma koja je i dalje vezana i ako bi u ovom trenutku krenuo led bas se plasim da bi mogao da me prevrne. Do vezova na krmi od loma po klizavici i noci zaista nisam mogao da stignem. To je sutra ujutru prva stvar koju skidam.

Sa ostalim marinama i splavovima na tom potezu vidim da su svi ispomerani i pretumbani. Cak i marina 4 jul gde vidim dosta nabijenih camaca, ali ono sto su me odusevili to je sto vidim da vec sada radi aparat za varenje tako da za to pozvrtovanost nemam reci.

Svi su prilicno sigurni da je ovo led direktno sa plovnog puta, videcemo dalje ali na zalost najgore tek sada dolazi. I Kapetane molim te nemoj vise da pricas kako je sve gotovo :) molim te

Misha D:
Saopštenje: gazde i kelneri sa splavova Acapulco i Amfora mole noćašnje goste da se vrate i plate ceh, svaki stoti dobiće gratis pijuk i sekiru da lomi led.

--- Citat: Kapetan  13, 01, 2017, 11:49:49 pre podne ---po meni opasnosti vise nema...

--- Kraj citata ---
" Ja ne skidam dugačke gaće dok pradajz na pijaci ne bude 50 din"

LSI:
Сад сам разговарао са чуваром наше марине у Сланкамену.
Рајко каже да није било померања леда у нашем рукавцу. Лед је чврст, чамци оковани али за сада штете нема.

Sent from my P9000 using Tapatalk

Misha D:
Apatin, pristan na samoj krivini

mossi:
Mene čudi da je izdržao i prošli led, tu voda baš nabija na pristan.

Još jedna propala investicija.
Od osnivanja pristalo možda 10 brodova.  kuku tamburanje upavusi oops

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju