Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

novi stari brodić

<< < (5/5)

Alexa:
Lepa i cena za ovaj u Danskoj, jace od 11.000 eura  6589 6589

neptun:

--- Citat: Baja.BJ  07, 12, 2016, 12:37:39 posle podne ---
--- Citat: neptun  07, 12, 2016, 01:10:13 pre podne ---Bas dobro deluje. Motosailer je odlican koncept. Ranije sam mislio da je to lose.ni jedrilica ni motornjak. Al sad  mi to deluje kao prava stvar. Bilo bi lepo jos po neka slika.I to na ovom delu foruma o jedrenje. Gde jedino kapetan i ja po neto prozborimo.

--- Kraj citata ---
Ovo nije brod za jedrenje. Njemu su jedra dodatni ili pomoćni pogon. Ne može ni da se poredi sa Mikro ili sličnim, težak je 5t od toga 1,5t balasta u kobilici. Razlozi što sam se opredelio za ovaj brod su komfor (prava kabina u pramcu, w/c, sudopera, frižider, rešo, mini salon) sistem za obaranje jarbola u horizontalu uz pomoć ručnog vitla bez demontaže sajli i pošto je pretežno vetar kod nas uzvodno, jedra kao pomoćni pogon. Iako ima oko 30m2 u jedrima ja ne očekujem neke naročite performanse...
Što se mene tiče prebacite na koji god deo foruma želite.
Pogledajte kako izgleda sređen komad:
http://www.yachtdatabase.com/app/admsshow.jsp?locale=en_GB&id=80284&seo=Wibo+850

--- Kraj citata ---
Po obliku podvodnog dela ,bice on ok za jedrenje.naravno ne kao mikrotoner.
Ovaj brod bi se pokazao dobro na malo jacem moru.vidjao sam jako slicne brodove skroz nove i plasticne na moru i bas su mi se svideli.
Jedrio sam jednom pored LM 24 ili 27. Neverovatno kako je dobro isao. More je bilo dosta talasasto.

STG:
Odlicno!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju