Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (19/37) > >>

Kapetan:
@ deda i olimp postoji lokacija...

@ronac
ne nisam hteo da kazem da je skupa nego da je to prosecna cena u govnari,
naprimer lepi mika je sa nama u rangu sa cenama ali moras da pazis gde gazis po pontonima a ako hoces struju steker trazis po vodi :(
onda ima karaburma koja je sve samo ne marina 100 metara pontona ove godine im se odkacilo ko je kriv niko .. jeste jeftino al po meni je takva marina preskupa...
a opet imas i malog od palube placa za vez na drugom brodu 70 evra a kod nas za poseban vez sa strujom i vodom i slicnim zezancijama bi mu bila ista cena, doduse kod nas posotji uclanjenje ...

znaci shark ima onako cenu ni skupu ni jeftinu, i definitivno se dobije najvise za ulozen novac sto je po meni ok varijanta

Kapetan:
@broker ta marina se izgleda prebacila u govnaru ... tamo su sada brodovi METRO NA VODI i napravili su ogromu marinu siroku sigurno 200 metara , ali po meni prilicno cudne konstrukcije (raspored pontona)..

od zajednicke marine tesko da ce nesto da bude , em deda nece u govnaru em ja necu u zemun (dajem primer :) )

oblak:
Kakva je situacija sa vezom Ada Ciganlija? Ima li mesta, kolika je clanarina i kolika je godishnja naknada?

Dule HU:
Što se Dunava i Zemuna tiče nema mesta za neku novu marinu , eventualno kad Kinezi završe most biće zanimljive lokacije preko puta Zemuna, a koliko sam ja načuo  uveliko se u Srbijavodama radi na izradi projekta koji bi regulasao to područje. Pa sad ako imate vezu i para.....

srsa:

--- Citat: oblak  26, 11, 2010, 18:22:17 posle podne ---Kakva je situacija sa vezom Ada Ciganlija? Ima li mesta, kolika je clanarina i kolika je godishnja naknada?

--- Kraj citata ---

Плаћање је месечно и нема чланарине. Категорије су по ширини пловила:
-до 2 метра................... 2360,00 динара месечно;
-до 3 метра................... око 3500,00 динара месечно;
-не знам да ли до 4 метра или преко 3 метра...... око 4500,00 динара месечно.
Понтони метални, има вода и тушеви, струје мислим да нема. Видео надзор са више камера и чуварска служба. Нема могућност вађења пловила и места за приколицу, али има у близини. Ја сам више него задовољан.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju