Nautika opšta... > Iskustva sa vode
MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.
ronac:
--- Citat: Kapetan 25, 11, 2010, 23:25:55 posle podne ---Marina Shark , cena 'nako, ali sem jednog utikaca za struju nista mi nikad nije zafalilo ..
--- Kraj citata ---
Mislio si "cena jako" :lol:
deda:
Da dodam i info o izdatcima za koriscenje marine 4.juli u Zemunu.Uclanjenje je 30 000 rsd a ja za moj camac godisnje placam 21 000 rsd.Spustanje i izvlacenje camaca clanovi ne placaju!Na sve ovo treba dodati i naknadu za koriscenje zelene povrsine koje je ove godine 2 500 rsd.Ukoliko se izvode neki radovi na plovilu koriscenje struje za citav dan je 100 rsd a ako se upotrebljava aparat za varenje 200rsd!
broker975fx:
--- Citat: deda 26, 11, 2010, 12:19:24 posle podne ---Da dodam i info o izdatcima za koriscenje marine 4.juli u Zemunu.Uclanjenje je 30 000 rsd a ja za moj camac godisnje placam 21 000 rsd.Spustanje i izvlacenje camaca clanovi ne placaju!Na sve ovo treba dodati i naknadu za koriscenje zelene povrsine koje je ove godine 2 500 rsd.Ukoliko se izvode neki radovi na plovilu koriscenje struje za citav dan je 100 rsd a ako se upotrebljava aparat za varenje 200rsd!
--- Kraj citata ---
Ma lepo lepo ali brate mesta nema - mene i moju lađu znaju (u ostalom godinama je tamo bila) i opet nisam uspeo da se tu prebacim - odnosno moglo je ali da na zimu idem negde drugde ili napolje na kej. Nego deda mogli da pitamo onog Gogu da se kod njega preselimo u marinu - zamisli kako bi nam se lađe caklile među onim palstičnim alama :), Šalu na stranu rekao bih da je marina Goga jedna od ozbiljnijih marina na ovom zemunskm potezu, samo što tu pričamo o 150 + EUR mesečno :suicide:
deda:
--- Citat: olimp 26, 11, 2010, 14:49:40 posle podne --- Čisto pitam, da ne bi shvatili kao provokaciju, koliko bi koštalo da se tamo negdje oko vas napravi marina Moja ladja pa da imamo svoju marinu, a da nam možda, budu cijene malo prihvatljivije. :drinks:
--- Kraj citata ---
Tesko!Osim problema sa lokacijom problem su i velika davanja prema drzavi!Moja marina opstaje samo zato sto ima oko 270 clanova sa plovilima!
broker975fx:
Ja bih to vrlo rado radio međutim to što deda kaže da bi bio profitabilan neophodno je puno plovila ili malo plovila ali onda visoka cena i sve pogodnosti prave marine a to sve dosta košta. Druga stvar je mesto kao i velika neizvesnost oko istog u budućnosti a planovi koje je država kao donela se godinama čekaju na usvajanje i primenu. Kako god to je jedna jednačina sa puno puno nepoznatih a na njenom rešavanju omanulo je i dosta jakih igrača, recimo sećate se marine ispod Kalemegdana. Koliko znam to je pokrenula ćerka firma Metro na vodi, ideja je bila da se napravi mala fensi marinica u samom centru grada - skupa da uši otpadaju. Radila je ukupno mesec dana o onda rashodovana i sada se prodaje u delovima, doduše oni su to tu postavili očigledno divljački bez nekih papira pa šta bude bude.
Jbg lep posao ali teško isplativ ipak ko zna ja bih možda u nekoj budućnosti probao :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju