Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (9/37) > >>

stvlada:

--- Citat: ПЕЦОВ  12, 05, 2009, 00:49:22 pre podne ---evo ti broj joce zandara.to ti je kod sljunkare.063259165.a imas jednu i ispod njega pa se prosetaj tj sidji do reke

--- Kraj citata ---
Pecov,zar ti nisi kod cika Bobana u marini?

ПЕЦОВ:
nisam.kod njega sam se ukrcavao jer mi je bilo zgodno za prici,a vezivao camac za vrbu.kad je velika voda onda sam malo kod joce do 430 a malo na navozu.kako sam nabavio bolji motor sad mi je frka da ostavljam camac na navozu pa ni sam ne znam gde sam.kad je stanje redovno tj vodostaj ispod 300camac drzim kod splava.inace sam u fazonu da ne placam nikom nista.ps za bobana samo reci hvale.ostavio bih i njegov broj al nemam+mislim da kod njega trenutno ima mesta a to je 50m iznad sljunkare

stvlada:

--- Citat: ПЕЦОВ  13, 05, 2009, 01:28:40 pre podne ---nisam.kod njega sam se ukrcavao jer mi je bilo zgodno za prici,a vezivao camac za vrbu.kad je velika voda onda sam malo kod joce do 430 a malo na navozu.kako sam nabavio bolji motor sad mi je frka da ostavljam camac na navozu pa ni sam ne znam gde sam.kad je stanje redovno tj vodostaj ispod 300camac drzim kod splava.inace sam u fazonu da ne placam nikom nista.ps za bobana samo reci hvale.ostavio bih i njegov broj al nemam+mislim da kod njega trenutno ima mesta a to je 50m iznad sljunkare

--- Kraj citata ---
063207257 Boban

captjerry:
Ja sam zahvaljujuci Duletu konacno dobio vez u marini na Adi, koji sam godinama jurio....jos jednom hvala Dule...

hallamiti:
ma dule je LJUDINA. pozzz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju