Nautika opšta... > Iskustva sa vode
MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.
Kapetan:
--- Citat: iverko 02, 05, 2009, 20:31:49 posle podne ---Pozdrav,
Da aktiviram malo ovu temu.
Prodaje li neko (sa foruma) ili poznaje nekoga ko prodaje mesto u nekoj od marina u Beogradu ili Zemunu.
Naravno da je i cena mesta i mesecna nadoknada marini bitna.
Ja bih mogao da za to dodvojim maksimalno 300 E, a mesecno oko 30 E.
Siguran sam da na forumu ima clanova, bilo da zele da prodaju ili kupe, kojima bi ovakva informacija bila od koristi.
Kao i obicno, s obzirom na to da sam prvi javno postavio ovakvo pitanje, smatram da bi bilo korektno da ja imam pravo prvenstva. Ako prodajete javite se na PP.
Pozdrav
--- Kraj citata ---
za tu lovu na sarku mozda mozes da stavis svoj brod ako hoces mogu da ti dam telefon vlasnika pa da vidis...
Kapetan:
evo ima sve na sajtu :) samo trazi zeljka i reci da si sa sajta
http://www.marinashark.rs/
ili se pozovi na mene , baneta , samardzu, saralidu....
espresso:
--- Citat: mishkko 11, 05, 2009, 21:41:46 posle podne ---Kao prvo pozdrav svima!
Novi sam clan na forumu, a i po prvi put i sam vlasnik plovila :party: pa mi treba vasa pomoc...
U potrazi sam za mestom u nekoj marini na Savi na NBG obali... Vidim da se ovde pominje marina kod sljunkare, pa me zanima da li u njoj ima mesta i za moj camac 5,80x2,40m?
I naravno koja bi bila cena? Da li neko ima kontakt tel. nekoga ko je zaduzen za izdavanje veza?
Hvala unapred!
Pozdrav
--- Kraj citata ---
marina AJK, bezanijski zimovnik. kontak Dragan Knezevic-Knez 064/1356277.
Kapetan:
ko nema marinu neka juri da nadje mesto pocelo je dizanje cena...
ПЕЦОВ:
evo ti broj joce zandara.to ti je kod sljunkare.063259165.a imas jednu i ispod njega pa se prosetaj tj sidji do reke
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju