Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (7/37) > >>

fisherman:

--- Citat: colonelo  14, 02, 2009, 15:00:47 posle podne ---
--- Citat: qvin meri  14, 02, 2009, 13:19:47 posle podne ---nemoguće da na savi nema marina nego se verovatno stide da kažu gde su i kolike su cene vezova, kolika je cena vlado kod tebe idali ima mesta

--- Kraj citata ---

Na Savi imate sledece marine:

b) desna strana Save:

- Makis: marina "Zeljeznicar" ili popularni "Vagon"
- uzvodno od Zeljeznicara, marina "Ivanjica" ( kod istoimenog restorana)

Znam da sve navedene marine imaju cuvare, ostali uslovi mi nisu poznati.

--- Kraj citata ---
Ja sam se raspitivao za obe, ivanjica neradi.... tj nema cuvara, nenaplacuje se jer je za goste restorana faozon.

"Zeljeznicar" nema mesta ....

Ako neko ima druge informacije u vezi ove dve marine, ili mesto da iznajmi - proda nek me obavesti, jer mi njih 2 savrseno odgovaraju.

broker975fx:
Vidim da niko nije spominjao tri polu marine na Savi, pored tranvajskog mosta, otprilike 2km Save. Prva je šlep Povetarac, sa njima se može napraviti dogovor. Pored su dve privatne marine. Na prvoj sam bio jesenas pa sam presao na Dunav. Cene nije mala, oko 60E. Pored njega jedna veća na kojoj jesenas nije bilo mesta a bilo je nekoliko beš lepih i velikih jedrilica.

stvlada:

--- Citat: broker975fx  15, 02, 2009, 21:29:26 posle podne ---Vidim da niko nije spominjao tri polu marine na Savi, pored tranvajskog mosta, otprilike 2km Save. Prva je šlep Povetarac, sa njima se može napraviti dogovor. Pored su dve privatne marine. Na prvoj sam bio jesenas pa sam presao na Dunav. Cene nije mala, oko 60E. Pored njega jedna veća na kojoj jesenas nije bilo mesta a bilo je nekoliko beš lepih i velikih jedrilica.

--- Kraj citata ---
u kojoj si marini na dunavu i koliko placas?

broker975fx:
Marina Sv.Nikola, pored 4 Jula, ekstra sam zadovoljan a u najavi su i bove za ovu sezonu.

SALE NB:

--- Citat: broker975fx  16, 02, 2009, 00:00:44 pre podne ---Marina Sv.Nikola, pored 4 Jula, ekstra sam zadovoljan a u najavi su i bove za ovu sezonu.

--- Kraj citata ---

Na splavu istog imena je celo leto svirala dooobra muzika, par puta samo svraćali, ali nikad mesta!
Pošto je mesto za čamac 4x2

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju