Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (34/37) > >>

STG:

--- Citat: vukatrot  01, 03, 2018, 16:39:01 posle podne ---Probaj zovi na ovaj broj 0631930759 Dalibor. to je novi menadzer Marine koja se zvala, mislim, Libertas. Imaju nove vlasnike. Nalazi se ispod Mosta na Adi.

--- Kraj citata ---
Dok marina ima menadzera... 56568

MiletaStamat:
Vozeći se danas starim Obrenovačkim putem, primetio sam jedno zaista lepo mesto. Mali zaliv na Savi a unutra mnoštvo čamaca koji su van vodemog toka, zaštićeni od svake nepogode i nekako lepo ušuškani. Nisam do sada znao za to mesto. Stao sam pored i fotografisao, jer stvarno volim gledati čamce, dok moji drugovi gledaju automobile, ja čamce  6589. Od prolaznika sam saznao da je to Marina ŽELEZNIČAR, i da je puna,  te da nema mesta za nove članove. Nije zbog mene, za mene je dosta daleko od mesta stanovanja. Možda neko sa foruma zna nešto više o ovoj marini, pa može ovde podeliti iskustva, nekome će možda biti dragoceno.

montobene:
Da osvezim malo temu, vezao sam gumeni camac u marini JP Ada Ciganlija. Cena mesecnog veza je 2900dinara za gumeni camac 3.3m x 1.62m. Imaju cuvare 24h i video nadzor. Pontoni su zardjali i neugledni, ali je sve u svemu ok. Najveci problem jeste sto je tu voda uzasno zagadjena, blizu se uliva i topciderska reka koja je neverovatno prljava.

LSI:
Да ли се плаћа само за месеце кад је чамац у води или за свих 12 месеци у години?

montobene:
Usmeno su mi rekli da se placa samo za mesece kada je camac vezan. Nisam pogledao u ugovoru koji sam potpisao, ali mislim da nisam u obavezi svih 12 meseci tokom godine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju