Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (31/37) > >>

petar_kozic:
Info za Grocku.
Kolega je do ove godine drzao tamo camac.
Imaju puno camaca i ne stizu, a i nece da prate sve.
Prvo nije marina vec vezan camac za obalu. Nema pontona i slicnih stvari. Pridjes obali doneses sipku ukucas u pesak i vezes se. Kada nadolazi i povlaci se voda velika verovatnoca je da ce camac ostati na suvom ili da ce ti voda preci preko zabodene cevi i da neces moci da odvezes camac jer ljude u marini ne interesuje mnogo da to prate.
Radio sam kolegi neku zastitnu gumu napred sa malim komadom lanca i to su mu odsekli. Bar da moze za kera da se iskoristi nego pola metra lancica.
Obalu su hteli da srede pa su nasuli sitan pesak, takozvanu nularicu. Promenila se vlast i ostalo tako. Sada kako ulazis u camac tako svaki put uneses i odredjenu kolicinu peska. Kod kolege se bas skupilo peska u patosu ispod dasaka.

Nista zlonamerno, samo info.

Zoran T:
Manje vise mi je poznata situacija.Kum mi tamo drzi brod.Za razliku u ceni bg-grocka bi ce para i za gorivo i za rostilje i da ofarbam camac i jos ce da pretekne.Pesak ce i ovako i onako sa plaze ili golog djoke da se unese to je strasan problem  sa gumenjakom sto sam imao.Negde u martu su ukrali camac sa motorom iz grocke koji su imali gps pracenje.Nasli su ih kod smedereva +jos jedan camac pored kombija spremne za utovar.Po dolasku vlasnika i policije pocinioci su se pomerili od mesta dogadja a policija nista nije mogla jer kako kazu nista ne rade camci samo stoje. pored kombija ili sl nista se ne desava.Epilog je da su vlasnici vratili camce u vodu i oterali nazad a ljudi seli u kombi i otisli uz kaznu za parkiranje na zelenoj povrsini.Tako nekako je bilo djaba kamera snimaka itd nova honda je bila u pitanju i 2 novija plasticna camca.

Ljuba:
Gde mi živimo?!

LSI:

--- Citat: Ljuba  15, 06, 2015, 14:38:00 posle podne ---Gde mi živimo?!

--- Kraj citata ---

Правна држава, Љубо. Правна...

Не можеш да хапсиш неког на бази незаконитих доказа.
А кога не можеш да ухапсиш, не можеш ни да га оптужиш, па ни да га осудиш.

И тако, имамо све више и више оних "од раније добро познатих полицији" јер полиција сад има камера много али још много тога више нема.

Све се боље види да улазимо у време у којем ће бити накарадно да будеш поштен. Треба бити "познат полицији од раније" па да те види Бог!

srsa:
Е па у она "недемоктратска" времена, са снимком(иако није доказ) као полазном основом за рад по конкретном случају,  гарантујем да би тај магарац са снимка до детаља испричао све и чамац би био нађен веома брзо. А било би и брдо доказа за каснији поступак пред судом.  hvauWJRFKLADSHF  hvauWJRFKLADSHF

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju