Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (27/37) > >>

Misha D:
Verovatno se radi o marini u Zemunu. Camce izvlace oni koji to zele, moze ostati u vodi cele zime ali tada imas 2 problema:
-opasnost od ledohoda koji je pre neku godinu napravio haos
-ukoliko je camac na bovi, tesko da ce te neko iz marine usred zime prebacivati od obale do camca i nazad
-ukoliko je marina sa pontonima koji su podlozni sakupljanju i naletanju granja i panjeva, kao i leda, tada obicno uklone te pontone. To je slucaj sa svim marinama van rukavaca, na vodenom toku Dunava
Cena je jedna od nizih u Bgd, u nekim marinama je i 2-3 puta skuplje.
Mesta se mogu naci skoro u svakoj.

cira58:
jebes nautiku ako cu je koristiti 3 meseca. camac imam da ga koristim svakodnevno i po kisi , vetru snegu. svaki dan na njemu mi je prelep, pa i kad je u smrdljivom rukavcu visnjica.

marek:
Moj prijatelj dovlaci svaki vikend na Savu camac i odgovaralo bi mu da ostavi negde camac petak na subotu ili subotu na nedelju camac. Pokusao je da nadje u ostrznici marinu ali se nisu sporazumeli. Koliko bi mogla da cena za camac 6m? Ja sam mu rekao da pita za celu sezonu mozda je povoljnije. Sta vi mislite?

Drivee:
u Sr Karlovcima je oko 8000 din a Kamenjar oko 20000 koliko sam cuo, ili 200 eura. Nesecam se. Saran Petrovaradin oko 15000... odprilike takve su ti cene za obican camac stim da oni camce nevide, samo ti jave, dodji pa ga vadi jer sklanjamo pontone.

bratsaja:
Da li je realno da mi za siklju koju sam napravio za 320e traze 40e mesecno za vez?
Necu da imenujem marinu,mozda jeste,ali sam pobegao glavom bez obzira.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju