Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (23/37) > >>

simicbojan77:

--- Citat: gorance  10, 01, 2011, 07:29:25 pre podne ---Marina Stenka,Savski kej,kod novog mosta...Odlicne cene,mesta ima...

--- Kraj citata ---
Interesuje me mesto kod stenke,kome bih trebao da se obratim ako znas i okvirno cene za 2.00*4.5 metara camac?

STG:

--- Citat: simicbojan77  02, 12, 2011, 21:43:34 posle podne ---
--- Citat: gorance  10, 01, 2011, 07:29:25 pre podne ---Marina Stenka,Savski kej,kod novog mosta...Odlicne cene,mesta ima...

--- Kraj citata ---
Interesuje me mesto kod stenke,kome bih trebao da se obratim ako znas i okvirno cene za 2.00*4.5 metara camac?

--- Kraj citata ---
Mesta ya male camce ima,najbolje da prosetas sutra,javicu jos u koliko sati je sekretarica na poslu...
Stenka,kao i vecina marina ima problem,ali samo sa malim camcima zbog niskog vodostaja.

Bakunjin:

--- Citat: Smudjaros  18, 01, 2011, 16:16:00 posle podne ---Ja drzim camac u dorcol marini ,jos malo :( posle krece izgradnja.I o njoj se sve manje vise zna.Ali mogu dati savet za marinu GAZELA ispod gazele sa gradske strane.Ne ulazite tamo,prvo radi na crno,drugo ta crnogorka je prevarant ako se nesto plovilu desi ne mozete naplatiti.Coveku talasi ostetili gliser nije imala stitnike i morao o svom trosku da krpi gliser.Nema svoju struju .....itd a naj gore potapali neka sidra uz marinu pa kad opadne voda mozete korito busiti.Nadam se da sam bar nekom pomogao .

--- Kraj citata ---

MARINA GAZELA BEOGRAD - CUVAJTE SE

Izbegavajte Marinu Gazela na Savi iako lepo izgleda.

-Cenu vezivanja i nacin placanja (obicno godinu unapred) vlasnica odredjuje po sistemu sta moze da prodje.

-Marina je potpuno ilegalna tako da zbog moguceg sklanjanja dugorocni planovi nemaju smisla.

-Kafic na marini se izdaje za zurke.Obzirom da je vlasnica nekorektna,zakupci redodovno hoce da razbiju i nju i marinu sa camcima u njoj.

-Vlasnica ce vas odmah pitati cime se bavite i da li ona od toga moze da ima neke koristi.

-Pokusace da vam proda zivotno osiguranje.

-Pokusace da vam zabrani da donosite pice na svoj brod ako ga niste od nje kupili.

-Kada dodjete u marinu na svoj camac cesto ce vas odvajati u stranu da nesto u poverenju razgovarate (da vas davi)

-Kada se marina napuni a ima josh zainteresovanih nudi ce vasa mesta po principu ko da vise.

-Ugovori i priznanice za dat novac ne postoje.

- Cena godisnjeg veza je od 100 000 din - 250 000 din

zoki novus:
Juce na marini Ada od tri stotine i kusur camaca od snega ocisceno 11(jedanaest) od toga cetri(4) siklje.......

Zoran:
?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju