Nautika opšta... > Iskustva sa vode

MARINE BEOGRADA - KOLIKO KOJA VREDI I KOJE SE TREBA CUVATI.

<< < (21/37) > >>

Kapetan:

--- Citat: sceka  26, 11, 2010, 22:44:46 posle podne ---Istini na ruku i nije bas sve idealno, ima propusta i lose odradjenih poslova ali generalno je kao komplet usluga jedan od retkih. Kamo srece da ih ima vise pa bi i bila veca konkurencija i kvalitet svih usluga a verovatno i nize cene.

--- Kraj citata ---

sve dok ne krenu sve marine da se tako ponasaju cene ce biti sulude... doduse bitno je da se krenulo tim putem ...

POKOJNI-TOZA:
Pozdrav svima, zivim na 100 metara daleko od Save u bloku 44, a camac drzim u Zemunu marina 4 juli, i ne bi menjao marinu taman mi dali da biram za dz neku na Savi.Pre tri godine kad sam kupovao prvi camac obilazio sam  neke marine i nagledao se svega, u dosta slucajeva to su udruzenja pijanaca.Licno sam prezadovoljan kako marinom tako cuvarskom sluzbom, i uopste mi ne pada tesko kad je visoka voda da provedem par noci dezurajuci cuvajuci marinu od balvana i svega sto dunav nosi.Cene su ok, uclanjenje je 30.000 din prosle godine za pasaru je bilo 15.300din.

STG:
Marina Stenka,Savski kej,kod novog mosta...Odlicne cene,mesta ima...

Smudjaros:
Ja drzim camac u dorcol marini ,jos malo :( posle krece izgradnja.I o njoj se sve manje vise zna.Ali mogu dati savet za marinu GAZELA ispod gazele sa gradske strane.Ne ulazite tamo,prvo radi na crno,drugo ta crnogorka je prevarant ako se nesto plovilu desi ne mozete naplatiti.Coveku talasi ostetili gliser nije imala stitnike i morao o svom trosku da krpi gliser.Nema svoju struju .....itd a naj gore potapali neka sidra uz marinu pa kad opadne voda mozete korito busiti.Nadam se da sam bar nekom pomogao .

deda:
Moze Kapetan on je na Sharku a moze i BarbaNesa on je u blizini!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju