Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Saopstenje U.P.L.S

(1/2) > >>

STG:
http://udruzenjeladjara.com/2016/11/24/obavestenje-za-javnost-povodom-izjave-pomocnika-ministra-24-11-2016/

Kapetan:
dok ne blokiraju medjunarodne plovne puteve nema od toga nista ...

LSI:
Пратим ова саопштења Удружења и мислим да је веома храбро од њих што су одлучили да изађу у јавност својим саопштењима.
Тако ће бар неки људи имати прилике да чују какво је стварно стање на нашим водама и колико су надлежни компетентни.

Страх ме је само да ћемо ускоро моћи да прочитамо у неким листовима или да чујемо преко неких других медија како је то удружење група нерадника, који и не знају шта је пловидба, да су то корумпирани чланови претходних режима, а да је председник који потписује саопштења од раније познат органима, а све у циљу потпуне дискриминације и обезвређивања значаја њихових саопштења.

Ми који са стране посматрамо шта се дешава, можда и нисмо позвани да судимо, али кад прочитам саопштење из надлежног министарства и саопштење Удружења, ја бих рекао да би Удружење требало да преузме посао оних у министарствима и да је то једини начин да у овој области дође до неких промена које би имале и позитивне последице и донеле користи читавој заједници.

STG:

--- Citat: LSI  25, 11, 2016, 09:35:58 pre podne ---Пратим ова саопштења Удружења и мислим да је веома храбро од њих што су одлучили да изађу у јавност својим саопштењима.
Тако ће бар неки људи имати прилике да чују какво је стварно стање на нашим водама и колико су надлежни компетентни.

Страх ме је само да ћемо ускоро моћи да прочитамо у неким листовима или да чујемо преко неких других медија како је то удружење група нерадника, који и не знају шта је пловидба, да су то корумпирани чланови претходних режима, а да је председник који потписује саопштења од раније познат органима, а све у циљу потпуне дискриминације и обезвређивања значаја њихових саопштења.

Ми који са стране посматрамо шта се дешава, можда и нисмо позвани да судимо, али кад прочитам саопштење из надлежног министарства и саопштење Удружења, ја бих рекао да би Удружење требало да преузме посао оних у министарствима и да је то једини начин да у овој области дође до неких промена које би имале и позитивне последице и донеле користи читавој заједници.

--- Kraj citata ---
Sigurno da svi koji su na vodi treba da znaju za probleme sa kojima ce se susresti pre ili kasnije.
Nije rec samo o trgovackoj mornarici, to su brige svih nas, tj doticu sve nas na neki nacin.
Setite se samo koliko smo imali nedoumica i nesporazuma na raznorazne nelogicne odluke i resenja, setite se ideje o grupi gradjana, pa blokadi plovidbe pre XY godina...

STG:
Da li je LSI vidovit ili su ipak u pitanju godine/iskustvo?

B92: "Blic": Haradinajev klan švercuje oružje kroz Srbiju http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=27&nav_category=206&nav_id=1203984

http://udruzenjeladjara.com/2016/11/28/obavestenje-za-javnost-povodom-pisanja-blica-haradinajev-klan-svercuje-oruzje-kroz-srbiju/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju