Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Cena Goriva

<< < (5/5)

deda:
Nasi klubovi ne mogu niti hoce!Bar je takav moj utisak!

ljubac:

--- Citat: Kapetan  11, 11, 2009, 10:40:46 pre podne ---
--- Citat: ljubac  11, 11, 2009, 01:50:46 pre podne ---
Beznačajna razlika,

--- Kraj citata ---

ljubac oni imaju i to gorivo za nautiku koje je jeftinije...

--- Kraj citata ---

Koliko sam shvatio plavi dizel nije za nautičare nego za ribare,ako im je to delatnost...

ljubac:

--- Citat: olimp  11, 11, 2009, 17:40:19 posle podne ---

Koliko sam shvatio plavi dizel nije za nautičare nego za ribare,ako im je to delatnost...

--- Kraj citata ---

Odlično si shvatio.Plavi dizel mogu kupiti ribari i poljoprivrednici koji su u sustavu PDV-a i koji su od nadležnih općinskih tjela dobili knjižicu za nabavu goriva. I tu ima prostora za kemiju, kako to već ide na ovim prostorima. "Snađi se druže", :censored: znaš već za tu parolu. :drinks:
[/quote]

Čuj snalaženje...Poenta je da na sasvim regularan i legalan način se izbore neka sasvim uobičejena prava...Nešto što je sasvim normalno...Što se tiče dosadašnjeg "snalaženja" nafta sa ukrajinskih remorkera nije baš plava,ali nema carine,akcize a bogami ni pdv-a :party:samo kad nije blizu :police:

ljubac:

--- Citat: olimp  11, 11, 2009, 20:12:10 posle podne ---

...Što se tiče dosadašnjeg "snalaženja" nafta sa ukrajinskih remorkera nije baš plava,ali nema carine,akcize a bogami ni pdv-a :party:samo kad nije blizu :police:

--- Kraj citata ---

Po kojoj cijeni se sa ukrajinskih remorkera može nabaviti nafta u odnosu na euro?
[/quote]

Zavisi od valute......Rakija :lol:,dolar euro, ali po nekim informacijama od likova koji se time bave obrni okreni 0,40 e/lit...

YachtAgentMe:
U Crnoj Gori postoji mogućnost snadbijevanja plovila bezcarinskim gorivom.
Na ovaj način možete dobiti gorivo po cijeni i do 50% nižoj od maloprodajne cijene goriva.
Ukrcaj goriva može se obaviti u marini Bar, luci Bar i Porto Montenegro u Tivtu.
Bezcarinsko gorivo dostupno je za plovila u charteru i privatne jahte. Minimalna količina goriva nije određena.

Bezcarinsko gorivo možete uzeti jedino uz posredovanje agencije registrovane za pružanje usluga u pomorskom saobraćaju.

Za više informacija, stojimo vam na raspolaganju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju