E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Vinterizacija brodskog motora
oblak:
--- Citat: broker975fx 14, 11, 2016, 13:07:23 posle podne ---Ja ne sipam antifriz vec cistu vodu, imam dva mesta gde se ona ispusta, jedna slavina na bloku i jedan cep na izme izmenjivacu. Impeler u klasicnom smislu nemam, na pumpi imam jos dva ventila za ispustanje vode koja je u njoj. To tako funkcionise godinama, pored toga nikakva druga pripreme motora ne postoji.
--- Kraj citata ---
To je sjajno kad postoje ispusti i kad su pouzdani u smislu da sva voda izlazi i ne ostaje u nekim delovima bloka ili glave ili cak auspuha. Ja imam Lombardini 1204 turbo motor koji je prilicno komplikovan al i pored tih ispusta licno primenjujem ovaj sistem sa ispiranjem antifrizom radi 100 % sigurnosti. Nemam poverenja da ce izaci sva voda sa svih mesta...
zankiki:
Ja to radim, ali pošto volim da plovim zimi, tek kada najave -10 ili veće minuse.
Do tada mi motorni prostor ne mrzne, pošto je dobro upakovan u kobilici, sa 3 strane voda.
A i tada ne vadim impeler, pošto takvi minusi ne traju dugo... Čim prodju opet putim vodu i plovidba se nastavlja...
marke:
Najbolji nacin je da se prvih hladnih dana motor upali i odplovi do Kariba ili neke druge tropske destinacije i tamo saceka da zima prodje.
Samo ako ovo nije moguce primenjuju se manje sigurni metodi sa antifrizom i ispustanjem vode.
114 stri ok
Misha D:
ako je plovilo u vodi, kod niskih temperatura najrizičniji su ventili sa glavni usis vode (kod brodskih motora), ventil za usis vode u wc šolju i ventil za usis vode radi hlađenja kopče (ako se za to ne koristi vodu iz samog motora) i ventil za usis rečne vode za pranje plovila.
Za višednevne temperature do -10, ukoliko postoji prikljucak u marini na 220V, pomaže u njihovoj blizini upaljena po jedna ili dve sijalice od 100w u keramičkom grlu, za niže temperature tih nekoliko dana najsigurnije je upaliti Vebasto.
oblak:
--- Citat: Misha D 19, 12, 2018, 17:36:22 posle podne ---ako je plovilo u vodi, kod niskih temperatura najrizičniji su ventili sa glavni usis vode (kod brodskih motora), ventil za usis vode u wc šolju i ventil za usis vode radi hlađenja kopče (ako se za to ne koristi vodu iz samog motora) i ventil za usis rečne vode za pranje plovila.
Za višednevne temperature do -10, ukoliko postoji prikljucak u marini na 220V, pomaže u njihovoj blizini upaljena po jedna ili dve sijalice od 100w u keramičkom grlu, za niže temperature tih nekoliko dana najsigurnije je upaliti Vebasto.
--- Kraj citata ---
Uvek po dve sijalice..ja sam tako. Jedna crkne u toku noci i ode ventil.Ja sam ipak zagovornik ulivanja antifriza u kuglicu ventila. Nije mnogo posla a sigurnost 100 postotna
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju