Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Druženje u Slankamenu 22.10.2016.

<< < (2/3) > >>

Srecko Sojic:
gos'n lazo bez greske kao i svaki put do sada

i kao sto neko rece za sada samo pored rijeke...ubi ova tudjina i manjak vremena....ali bice prilike u buducnosti i nadam se da cu se uskoro pridruziti jednoj od ovih organizacija

srsa:
 Лазо, Срсе су били оправдано одсутни. Унапред договорено кречење стана није могло да се избегне. Колико из презентованих слика и коментара могу да закључим на нивоу, као и увек до сада. Жао ми је што нисмо били на лицу места, ти знаш колико ја волим дружења. Ал шта да се ради, биће ваљда још лепих дана и прилике за боравак у Сланкамену, онако необавезно, са другарима.   ffff

LSI:
Хтео бих свима који су својим коментарима изразили задовољство временом проведеним у Сланкамену да кажем да ми је сад још милије што сам се мало потрудио да ово организујем.

Велико је задовољство кад видите да се на једном месту окупе људи из: Кулпина, Новог Сада, Раковице, Карабурме, Батајнице, Старе Пазове... јесам ли кога заборавио?

Сви сте ви потегли 40-60 км пута да бисмо провели пар сати заједно.
Мислим да је лепота оваквих окупљања у томе што неко по први пут лицем у лице види неког чије коментаре чита или неког ко му је преко форума својим саветом помогао да реши неки проблем.
Увек се у оваквим приликама чује нешто ново и роди се нека нова идеја.
А кад на крају видите осмехе на лицима и чујете оно: "Ово треба поновити..." - може ли лепше од тога?

А ја сам сигуран да ћемо поновити. У Сланкамену или на неком другом месту.

Нама, који смо се дружили ове суботе, биће лакше него неким другима, јер већина од нас је дошла заједно са својим супругама, а то значи да ће нам дозволити да се дружимо и даље, са или без њих.
Шалим се. И надам се да ће супруге опет бити с нама кад се поново негде нађемо. Јер то што волимо воду и што волимо да сатима расправљамо о темама везаним за воду не значи да је то нешто само за нас. Увек у томе има места и за њих.

И нека нико не жали што овог пута није могао да нам се придружи. Биће прилике...

DuleN:
Amin   56568

zankiki:
Lazo svaka čast i od mene, kako za organizaciju, jer ništa nije falilo, pa do tvog domaćinskog ophođenja, obilaska i priče sa svim gostima...

Društvo kao i uvek odlično, priča bi mogla da traje i celu noć... Mene je gospođa malo "poterala" da krenemo jer smo u dolasku vildeli onaj outlet pa smo morali i tamo da svratimo  tamburanje

Sve u svemu svaka čast još jednom, i hvala svima koji su bili na društvu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju