E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (65/77) > >>

mesechar:

--- Citat: zankiki  04, 01, 2018, 08:21:57 pre podne ---Da, i stajali su na oglasima jako dugo... Prejaka je to cena bila.
Ovo za 6000, što je znači da će da ode i par stotina eura niže mi nije ekstra kupovina, više je onako dobra i realna.

Dobar brod, dobra plastika, dobar motor, i gomila posla oko njega... Svakako vredi kupiti, ploviti i zanimati se usput...

--- Kraj citata ---

Pa sad sve je mnogo... ali kad pogledas brod je veoma solidan korito full deplasmansko znaci pravi recni brod ima solidan nivo opremljenosti i u pogonu je istog momenta . Mislim da je on ovoliko kostao da se nadje doveze i plate dazbine.
Taj momak je imao jedno tri waterlenda jednog dizela dva benzinca i jos dva brodica..mislim da je imao ideju da se bavi dovozom plovila. Tacno je da su na kp vise od godinu prodavani ali to nije do camaca nego finansiskog stanja i situacije u kojoj se nalazi.domaca nauticka populacija. Tako da mislim da se on dovozom camaca nece vise baviti . (Moje skromno misljenje)

steps:

--- Citat: MiletaStamat  03, 01, 2018, 17:11:04 posle podne ---Kako niste provalili, sad kad imam dve Pasare, ima samo da se radi t6 t5 ,onda spajam to i pravim katamaran.  kgk

--- Kraj citata ---
Evo da ja prijavim moju Vodicanku za akciju, pa da napravimo trimaran.... zrtvovacu je u naucne svrhe... ffff ffff ffff

zankiki:
Mesečar, sve se slažem za finansijsko stanje tržišta, ali ako nešto valja, a ne proda se za godinu dana, onda je cena prejaka...
Da su bili sa ovom cenom od 6000, verujem da bi se prodali... E sad to što su vlasnika izašli i više je njegova loša procena....

MiletaStamat:
Stara Pasara Istranka se juče usidrila u dvorištu. Moju sam pokrio da je ne gleda, može ne daj bože biti ljubomorna na nju, plašeći se da mi ne padne na pamet da i nju glancam i sredjujem. Ipak je stara samo za rezervne delove  6589

budens72:
e ovo se zove biti ljubitelj   kgk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju