E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
zveki66:
--- Citat: Zoran T 08, 12, 2017, 14:13:42 posle podne ---Kako cetvrti...jel mu vec racunate Normana kao treceg pa onda ovo "Batino korito"...
--- Kraj citata ---
Valjda je ovako, vodicanka, istranka, bata, norman, snezana, marija....... clap
Zoran T:
--- Citat: da se čovek pita 08, 12, 2017, 14:23:18 posle podne ---Pa kako ne shvatate, ne bi bilo zanimljivo kada bih iz prve našao najbolje rešenje. Uljuljkao bih se onda i ništa ne bih radio, Ovako uvek neka akcija kgk
--- Kraj citata ---
Imas ti lepu pasaricu i mozes dosta akcije oko nje da napravis
MiletaStamat:
Zveki nemoj da odaješ imena drugarica koje idu samnom na čamac. Psssstt konspiracija jh
zveki66:
Bogami Mileta, za onu drugaricu bih doplivao do tebe na bovu.........a onda bih verovatno gledao da sto pre otplivam, sta cu....fin sam covek pa se uvek izvinjavam hi
MiletaStamat:
Dosta vas me već lično poznaje ili ovako preko foruma, pa znate da mi djavo ne da mira uvek nešto eksperimentišem, dogradjujem, dodajem, oduzimam, sad mi palo na pamet nešto ovakvo(prilog slika) da li bi se moglo izvesti, i kako bi to izgledalo uživo. Naravno ovo je samo amaterski kompjuterski odradjeno. Kabina pretvorena u nadkabinu. Naravno trebalo bi još dorada na licu mesta, da se sve uklopi. Možda je samo mašta ali zanima me i vaše mišljenje 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju