E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
MiletaStamat:
Lazo ajde jedan dan po podne svrati sa merama. On je često u Ugrinovcima, pa ćemo mu odneti cev da savije.
Petre kad budemo savijali cev za Lazu na kvarno ću slikati, pa postavljam. To stvarno izgleda kao veća brusilica, umesto kamena ima veći krug sa žlebom, sa strane dve poluge, ubaciš cev i savije lako. Na ručici ima jedan prsten koji okretanjem zateže i popušta, kao i menja smer napred-nazad. Sad da li je to fabrička sprava ili je pravljena ne znam baš.
Zorane kad je solarna energija trebalo bi da smo na reci a ja i ti t5.
MiletaStamat:
Danas isečena cev i flah za klizače, od debljeg flaha isečene dve pločice, koje će se montirati na čamac i one će držati glavnu cev od tende, Takodje isečen L profil za montiranje Špiruna. Za viken sledi zavarivanje
LSI:
--- Citat: da se čovek pita 09, 05, 2017, 12:24:16 posle podne ---Lazo ajde jedan dan po podne svrati sa merama. On je često u Ugrinovcima, pa ćemo mu odneti cev da savije.
Petre kad budemo savijali cev za Lazu na kvarno ću slikati, pa postavljam. To stvarno izgleda kao veća brusilica, umesto kamena ima veći krug sa žlebom, sa strane dve poluge, ubaciš cev i savije lako. Na ručici ima jedan prsten koji okretanjem zateže i popušta, kao i menja smer napred-nazad. Sad da li je to fabrička sprava ili je pravljena ne znam baš.
Zorane kad je solarna energija trebalo bi da smo na reci a ja i ti t5.
--- Kraj citata ---
Милета, ове недеље не могу. А у суботу морам бити у Сланкамену, долази ми мајстор да средимо мотор.
Можда у недељу, ако човек из Угриноваца хоће да се петља с нама?
Ко ће ти варити? Мени треба она кратка да се завари за флах па онда да сечемо...
Sent from my P9000 using Tapatalk
MiletaStamat:
Imam sreće da je jedan moj komšija varioc. Radi u Rusiji ali je ovih dana ovde na mini odmoru, pa ću najverovatnije za vikend iskoristiti i zavariti to što treba. Zavarićemo elektrodama, možda neće biti baš zaliveno kao argonom, ali biće kako treba, nadam se.
MiletaStamat:
U trku sa vremenom, oće kiša, neće liša. U svakom slučaju radilo se. Postavljeni- špirun, ograda i rukodržači na kabini. Sledi bimini,možda joškoliko danas, ali nešto grmi, možda će ipak kiša 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju