E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (40/77) > >>

DuleN:

--- Citat: LSI  01, 05, 2017, 21:28:03 posle podne ---
--- Citat: da se čovek pita  01, 05, 2017, 21:21:22 posle podne ---Možda ponudi zamenu moja  za njegovu jahtu. Razmislio bih o tome.

--- Kraj citata ---

Милета, не вреди о њој ни размишљати. Има дубок газ, не би пристала у Радетској марини, а најближа је на Јадрану, Егеју  или Црном мору.
Иначе...

--- Kraj citata ---

Mozda ponudi da zamene zene ...

LSI:

--- Citat: DuleN  01, 05, 2017, 21:40:12 posle podne ---
--- Citat: LSI  01, 05, 2017, 21:28:03 posle podne ---
--- Citat: da se čovek pita  01, 05, 2017, 21:21:22 posle podne ---Možda ponudi zamenu moja  za njegovu jahtu. Razmislio bih o tome.

--- Kraj citata ---

Милета, не вреди о њој ни размишљати. Има дубок газ, не би пристала у Радетској марини, а најближа је на Јадрану, Егеју  или Црном мору.
Иначе...

--- Kraj citata ---

Mozda ponudi da zamene zene ...

--- Kraj citata ---

Дуле, нема шансе.

Истранку би можда још некако и мењао за ту Абрамовићеву лађицу али госпођу Нату... Никад. Нема шанси. Није он у браку с њом тако дуго као ми с овим нашим.

MiletaStamat:
Ljudi treba mi pomoć. Znate da sam prošle godine kupio nove komande za vodičanku, pored ostalog i telefeks sajlu. E problem je što mi ta sajla sada ne odgovara za Istranku. Kratka je za ceo metar. Ova je duga oko 2.90 metra, a meni treba 4 metra, ili kojih desetak cm duža. Znam da se sajle mogu skraćivati, nisam siguran da li može i da li je bezbednoi produžavati. Da neko možda nema neku takvu sajlu, može da menjamo uz moju doplatu ili šta slično. Sutra ću prošetat do Galije na Adi, ako Ratko bude imao i bude voljan da mi zameni. Ne kupuje mi se sada ponovo nova. Hvala unapred.

LSI:
Милета, пријатељска препорука: купити нову сајлу, одговарајуће дужине, а ову стару у оглас - наћи ће се неко коме треба баш таква.

MiletaStamat:
To mi jeste opcija, ali rekoh ovako, možda neko ima dobru dužu a treba mu kraća, pa da se menjamo, ili neko ima polovnu a dobru kao što je moja, koja je bila u upotrebi ne više od 20-tak sati., pa da je uzmem poviljnije od nove. Nova mi neće pobeći.  jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju