E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (38/77) > >>

LSI:

--- Citat: maverick  28, 04, 2017, 15:16:06 posle podne ---U vrucu vodu...dok se ne zagrije do te mjere da ga skoro nemozes drzati u rukama...onda ga stavis gore...ja ih zagrijem u kotlu koji koristimo za svinjokolju...a LSI nek glicerinom  maze nesto drugo  lol lol

--- Kraj citata ---

Dobro, evo, korigovaću rečenicu iz prethodne poruke:

Глицерин може веома мало да помогне, али мало заштити гуму од спољних утицаја и чини је еластичнијом.

Eto, prijatelju, je li sad bolje?

maverick:
Matori naravno ali znas da volim da se šalim na tvoj račun... lol Kolega treba omeksati gumu da je može postaviti...Ovaj način zagrijavanja ujedno omogucuje da se prilikom kupnje kupi puno manje gume nego kad se postavlja na ladno....

MiletaStamat:
Hvala na savetima. Probaću ovo sa toplom vodom, a kad je namestim onda ću je zaštiti malo glicerinom, da ne kažem namazati  jh,  Lazo sačekaću posle praznika biće vajda temperatura više pd 25 stepeni, a do tada naravno ima još dosta da se uradi. Sledi postavljanje pregrade pod palubu za sidro, konopce i druge sitnice, pregrada i vrata na kabini. Majstor obećao da će možda i za praznik doći da mi savije inox cevi za ogradicu, rukohvate i tendu. Usporit će me malo ovo loše vreme za vikend ali polako napredujem.

MiletaStamat:
Čitajući forume nautike, naleteh na  ovu sliku. Meni se ovde najslikovije vide dimenzije i odnos krmene daske i motora.

MiletaStamat:
Jeste danas prvi maj, praznik rada, ali čim se pomene rad ja radim, nema odmora. Danas nameštena pregrada i vrata na kabini, jednoručna komanda, kao i kutija sa prekidačima i osiguračima, Polako se približavam danu kada ću zaploviti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju