E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
MiletaStamat:
Treba mi savet!!!!
Na Pasari Istranci ide motor sa dugom nogom, a moja Yamaha je sa kratkom nogom, tako da mi sada ne odgovara. Ne želim da na čamcu sečem i spuštam krmenu dasku. Bakara mi je dao ideju da bi možda mogao to da rešim sa ugradnjom nosača za motor koji bi prilagodio kratkoj nozi. Koliko bih poremetio čamac pomeranjem motora nazad za tih nekoliko cm, koliko bi mi više uranjala krma a pramac se podizao. Naravno nemam nosač. potrebno ga je napraviti ili kupiti. Imam i soluciju da se dogovorimi sa servisom Galija na Adi, da menjam moju Yamahu za neki sa dugom nogom, al mi žao yamahe, dobro me služi. Da li je neko imao iskustva u ovome i kako je najbolje rešenje.
Bakara:
Ako je clan @gile69 jos aktivan, a koliko vidim jeste, mozda bi on mogao da prenese svoje iskustvo jer je na njegovoj pasari bas znacajno izdvojio krmu. Ovo je njegova tema, mozda i pp da mu posaljes:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9588.15.html
MiletaStamat:
Nemam mira dok se ne pohvalim. Rešen problem sa kratkom nogom. Danas stigla Yamaha 8 KS 4 takta ista kao moja stara, samo malo mladja, ali što je najvažnije sa dugom nogom. Kao san je, očuvana, radi kao sat, servisirana je i spremna da se okači na Istranku.
Bakara:
Čak i na ovoj imaš anlaser, odlično!
Brzo si to rešio, sad možeš da se baviš ostalim stvarima na miru :)
MiletaStamat:
Hvala Bakara, nisam hteo drugačiju, samo sa anlaserom. Sad imamo prave mašine, ima da se navozamo Dunavom i Savom uzduž i popreko kgk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju