E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha, problem elektronike

<< < (2/10) > >>

Kapetan:

--- Citat: yopatami  03, 09, 2016, 20:10:43 posle podne ---Imao si sličan problem (bar po opisu)?

--- Kraj citata ---

motor startuje kako treba ... sve radi lepo .. ubacim u brzinu i krenem da dodajem gas.. i negde na pola gasa pocne da kasljuca zagrcukuje se i ugasi .. ili neki put uspem da brze prebacim i onda radim odlicno .. sve dok ne krenem da vracam gas i opet dodjem do te polovine gasa kada opet krene da se davi kaslje i slicno...

opran karburator, proverena creva, menjane svecice, filteri .. i na kraju radjena elektronika i nista ... (70 evra popravka elektornike)

na drugom motoru a padne kisa dva dana nece da pali radjena elektornika i dalje isti problem ...

oba motora su Yamaha 8hp 4stroke

MiletaStamat:
Pa sve si uradio što je trebalo, a šta simptomi pokazuju, ne znam šta bi drugo moglo da bude. Ja evo i danas ceo dan po Savi,  radi Yamaha kao sat, znači da je kod mene bila samo elektronika. Jedino motor u servis pa da krenu redom, valjda će naći nešto što mu smeta. Ja se samo molim da moja nastavi ovako i da se više ne kvari.

Kapetan:
znajuci moja iskustva sa servisima i majstorima, a slusajuci i tudja ... bolje da ga zavrljacim u vodu ...

kole:
Reparirana elektronika ne znaci da je i popravljena. Probaj da nađeš od nekoga ko ima isti model da probaš kod sebe.

Zoran T:

--- Citat: Kapetan  04, 09, 2016, 18:11:07 posle podne ---znajuci moja iskustva sa servisima i majstorima, a slusajuci i tudja ... bolje da ga zavrljacim u vodu ...

--- Kraj citata ---

Ova kumova penta sto je koristim evo druga godina je trebala da bude zafrljacena u vodu...kako joj se kum primakne ona krene da stuca nece da pali itd pa kuma mora da vozim na pramcu...jednostavno se ne podnose ha ha ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju