E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha, problem elektronike
Kapetan:
--- Citat: da se čovek pita 05, 09, 2016, 11:02:38 pre podne ---U kvalitet majstora neću da ulazim, posebno u nautici jer sam od skoro u tome i ne poznajem ih baša dobro. Ima vremena upoznaću ih, nadam se samo dobre osobine a one loše valjda uspem da zaobidjem....
--- Kraj citata ---
prvo sto trebas da shvatis je:
da si ti za njih smarac, koji ih maltretira da rade nesto , koji ih zove u radno vreme jer kako se usudjujes i slicno, a zato sto oni tebi trebaju i sto ce ti izaci u susret moras da im se klanjas narednih 5 godina ...
a ako ne poprave to nije zato sto ne znaju, vec zato sto ti nisi definisao kvar kako treba i sto nisi video da na dva sata rada motora ispusti jednu kapljicu ulja bas na nekom crevu ispod motora...
situacija danas:
od dve yamaha ni jedna da upali ...
yopatami:
To je baš maler.
steps:
jel ima neko da preporuci nekoga za reparaciju CDI-ja 6G za yamahu 8 konja 4 takta ???
Zvao sam danas Ratka, trazi mi 150 evra za repariranu i 3 meseca garancije.
Na kupujem prodajem je 100 evra sa garancijom......
hvala i pozdrav 114
Kapetan:
--- Citat: steps 08, 09, 2016, 16:44:59 posle podne ---jel ima neko da preporuci nekoga za reparaciju CDI-ja 6G za yamahu 8 konja 4 takta ???
Zvao sam danas Ratka, trazi mi 150 evra za repariranu i 3 meseca garancije.
Na kupujem prodajem je 100 evra sa garancijom......
hvala i pozdrav 114
--- Kraj citata ---
oko 70 evra je meni izasla popravka CDI-a ... yamaha 8hp 4 takta..
zarka zrenjanina 52, 21400, backa palanka, za galijas vladimira 0628661152
saljes postom , vraca postom ....
ne znam da li da ga preporucim jer me motor i dalje zeza tako da ne znam ni da li je bilo do elektronike ...
steps:
hvala kapetane, cuo sam se i sa njim danas, daje garanciju godinu dana....
Najradije bi uzeo neku koju mogu da isprobam da ne bude posle da nije do elektronike..... ffff
Da kazem samo kako sam "utvrdio" kvar. Motor slabije vuce nakon 2/3 gasa i trokira.
Skinuo sam kapu motora i onu plasticnu zastitu sto ide preko konektora i svih zica ( na kojoj je osigurac) i pritisnu sam palcem CDI, kad odjednom poce da vuce i cim pustim ono nece da vuce......ja ponovo pritisnem i motor dobije snagu....
Toliko o tome....
nastavak sledi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju