Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Traži se, uknjižena sojenica, splav ili vikendica pored Dunava ili Save

(1/4) > >>

Arsa:
Koleginica sa kojom sam radio u agenciji za nekretnine ima kupca za uknjiženu sojenicu, splav ili vikendicu pored Dunava ili Save.

Kupac je naš državljanin koji živi u inostranstvu.

Ako neko zna da se nešto od toga prodaje može mi poslati poruku sa osnovnim podacima na pp.  114

MiletaStamat:
Šetajući savskim kejom na Novom Beogradu video sam da ima par splavova sa kućicama koji se prodaju. Prošetajte tamo. Ima jedna i na donjem kraju Ade Medjice, video sam da se prodaje 7500 e, samo ne znam da li ima mesto pošto je usidrena na vodi, verovatno je tu samo leti.

Ljuba:
Uknjiženo, skoro pa nemoguće.
Sve je to napravljeno na divlje ili pod nekim ugovorima, da li sa Srbija šume ili već kako i ti ugovori se obnavljaju, dakle garancije nema.

Vuk:
Imam ja u bogojevu vikendicu. Plac je uknjizen objekat jos nije ali moze da se legalizuje i uknjizi bez problema. Ako je zainteresivana kobtakt na 0641327638.
Ima i gradjevinsu dozvolu.

mladjo:

--- Citat: Vuk  18, 08, 2016, 11:02:33 pre podne ---Imam ja u bogojevu vikendicu. Plac je uknjizen objekat jos nije ali moze da se legalizuje i uknjizi bez problema. Ako je zainteresivana kobtakt na 0641327638.
Ima i gradjevinsu dozvolu.

--- Kraj citata ---
Ima gradjevinsku,a treba da se legalizuje hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju