E, ovako treba... > Oprema

Radio komunikacija među članovima foruma - Zello

<< < (17/18) > >>

MiletaStamat:
Dobra je ideja, moglo bi se to realizovati, bez obzira na zvučne i dimne signale, a tamo na licu mesta ćemo se već nekako snaći, samo da ovaj vodostaj opadne. U ponedeljak Dunav počeo ponovo da raste.

Bakara:
Nece mnogo rasti, evo prognoze za Zemun:



Nego da se vratimo na temu ZELLO. Ko god ga je koristio, primetio je da je kvalitet zvuka odlican, kao i da je veza bez prekida. Jedino sto nekad zna da se desi(uglavnom zbog samog uredjaja, telefona) je da se mozda proguta prvo slovo recenice u prenosu i to ako se odmah govori cim se prisloni prst na ekran i dugme za govor. Tako da preporucujem da kad pritisnete dugme za govor, sacekate, ma dovoljno je i pola sekunde - maksimalno sekund, pa onda govorite.

Mislim da je ovo dobar nacin i da se prosire poznanstva sa vode, evo primer, recimo, da sam sreo Ćiru(Pustolov) na vodi pre neki dan, verovatno ne bih prilazio da ne smetam jer mozda peca ili odmara, a sad kad imam njegov kontakt na Zellu i on moj, javicu mu se kad ga vidim. Cesto se vecina nas i vidi usput na vodi, ali se ne poznajemo licno i onda izostane taj prvi kontakt, Zello bi u tome svakako pomogao. 114

Bolens:
Je l' koristi neko još ovaj Zello? Da znam, da li da se petljam sa njim dok budem plovio nizvodno od Novog Sada prema Đerdapu.

Bećar:

--- Citat: Bolens  30, 07, 2020, 17:10:19 posle podne ---Je l' koristi neko još ovaj Zello? Da znam, da li da se petljam sa njim dok budem plovio nizvodno od Novog Sada prema Đerdapu.

--- Kraj citata ---

Ne . Ideja je zamrla a zello kanal je prazan.

Drivee:
Zello nije dobar program. Malo izgooglaje.. sto dalje od takvih app.

https://abc7chicago.com/bank-of-america-zelle-mobile-payment-app-scam-money-transfer/10987324/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju