E, ovako treba... > Oprema

Radio komunikacija među članovima foruma - Zello

<< < (16/18) > >>

Zoran T:
A sta je sa dimnim signalima(citaj rostilj)...a da organizujemo negde neki tecaj gde je svima zgodno jos malo kad padne voda...

LSI:
Немојте се вас тројица секирати - знамо и Терца и ја да сте вас тројица довољно обазриви, међутим, овај форум прати веома много људи, а многи или нису ни чули или су заборавили на те звучне сигнале.

Верујем да смо и Терца и ја желели баш њих да подсетимо да на води треба бити опрезан увек, па и кад се ради о оваквим стварима, како звучна сигнализација с једног пловила не би збунила посаду неког другог које се налази у близини.

Правилна употреба звучних сигнала може у неким ситуацијама да значи разлику између живота и смрти зато мислим да их треба користити обазриво.

Обзиром да ту треба водити рачуна о томе да ли пловило иде узводно или низводно, да ли је то пловило које претиче или које неко претиче... може то да збуни нас који сигнале не користимо свакодневно.

Кад бих се ја питао, мислим да је најважније да знамо који сигнал означава неку опасност и кад нисмо у стању да управљамо пловилом.

За сва остала часкања с пријатељима, ја ћу користити Зело кад год будем могао.

Bakara:
Podržavam ovo što LSI kaže, ali podržavam i predlog ZoranaT thumbup

LSI:
Причали смо о окупљању на Белегишкој ади за 1. Мај али због велике воде од тога смо одустали.

Не знам каква је сад ситуација на том месту али средином јуна би требало да буде нормално стање и да можемо без проблема да се окупимо.
Могла би то да буде лепа вожња за све нас (у просеку око 20-ак километара у једном правцу) и остало би нам и времена за вежбу "слања порука димним сигналима".

zveki66:
Moze. Samo jos da xdefinisemo koji ce zvucni sign biti za Idem na Belegisku adu  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju